Şimdi Ara

arkadaşlar yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 8 gb ipodum var kaçıncı nesil olduğunu bilmiyorum ya 2. ya 3. sorunumsa şu; şarkılarda albüme giriyorum ve bir şarkı dinlemeye başlıyorum şarkı bitince ondan sonra gelen şarkı değilde rastgele bi şarkı seçiyor bir kaç kere denedim sonrakş şarkı tesadüfi çıkıyor bunu anladım ama bu bir anda oldu eskiden gayet normaldi. Birsürü şey denedim ipodun bütün ayararını sildim şarkıları itunestan silip tekrar itunesa attım retore ettim ipodu ama durum aynı nedenini anlayamıyorum lütfen yardım edin çok sinir bozucu bir durum

• Çalınan yerde bir simge olur oklu birşey o karışık çaldırır şarkıları şimgeyi bulamadım ama media playerde de var onun gibi bir simgedir ona bas.
  • Resimde ok ile gösterdiğim yer aktif ise parçaları rasgele çalar, shuffle yani.

arkadaşlar yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 25 Eylül 2010; 16:45:41 >
  • @MustangGT39

Anlatmak istediğim oydu ama daha düzgün albüm kapaklı şarkı bulamadın mı?

• Google Görseller de bu vardı.
    Arkadaş mesajı almıştır zaten.
    Yok 4G 32 Gb iPod Touch ımız, ekran görüntüsü alayıp güzel albüm kapaklı.
    Ama yakında o da olur, paralar hızlı birikiyor.
    Aslında istesem alırım da foto makinesine 600 küsür verince ve aynı gün 600 küsür kredi kartı borcu ödeyince, para kalmadı tabiki.
    Sıkıntıya girmeye gerek yok.
    Dragon da getirsin, ona göre bakarız icabına.
    Zaten cihaza aşinayım, çok da zorlanacağımı düşünmüyorum.
    Deri kılıfım bile var eskiden kalma.
  • çok sağolun arkadaşlar benim için önemli bir ayrıntıydı bu ve birşey daha sormak istiyorum, ben ipodumun kaçıncı nesil olduğunu bilmiyorum arkası metalik renk 8 gb bu 2. nesilmidir 3. mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamos

çok sağolun arkadaşlar benim için önemli bir ayrıntıydı bu ve birşey daha sormak istiyorum, ben ipodumun kaçıncı nesil olduğunu bilmiyorum arkası metalik renk 8 gb bu 2. nesilmidir 3. mü ?

İkisi de aynı ürün. Kutusundan bez çıktıysa 2. nesildir, çıkmadıysa 3. nesil ama donanım olarak felan aynısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kutusundan bez çıkmadı ve bunada çok sinirlenmiştim çıkmadı diye neyle silicem flan diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamos

kutusundan bez çıkmadı ve bunada çok sinirlenmiştim çıkmadı diye neyle silicem flan diye

3. Nesildir o zaman yani 2 yıllık değil 1 yıllık model daha iyi. beze gerek yok zaten peçeteyle silinir. Kılıf ta olursa zaten gerek kalmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.