Şimdi Ara

Arkadaşlar Yardım Edin. 'IPHONE 3G'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Benım arkadasımın (Yurtdışından Alınma) Iphone 3G si var Itunes' den Guncelleme Yaparken. CIhaz 4.3.3 Yukledi Fakat Sım kılıt Oldu Ayrıca Cıhazı Ipod Olarak da
    Kullanamıyoruz. Jaılbreak Yapalım desek. Iphone lardan Fazla Bilgim Yok , Kurtarmaya Çalışıyorum. Ayrıca Cıhaza Yuklemeye çalıştıgım "FW-Custom FW" kalmadı Kımıne İTUNES uyumsuz FW dedi Kabul etmedi Kimini Yukledı SIM locklu yıne Bı turlu yapamadım arkadaslar, Gezmedıgım Site Kalmadı
    Bu Konuda Yardımcı olabılecek Arkadaslara Şimdiden Tesekkur ediyorum.

• Ayarlar > Genel > Hakkinda ne yaziyor?
    oldum olası bu elmalara ısınamadım bi türlü,
    dışarıda 100 TL ye Hallederiz dediler.bende kabul etmedım çunku sorun yazılımsal donanımsal değil,
    O kadar paraya değiceni sanmıyorum. Kendım çözmeye calıstım.
    kurtaramadım. Siz arkadaşlarımızın sayesınde çözmeye çalışıcam.
  • merak etme telefon hertürlü iltişime acılıyor kilitli olsa bile ipad basebandı ile kullanıma acılıyor sadece gps kullanılamıyor son sürüm de 4.2.1 dir ama tavsiyem 3.1.3 yükle onuda arastır bulursun itunestan direk güncellediysen 4.2.1 dir onun için redsnow indir j.b yap telefon açılır ordan base bande bak

Orijinalden alıntı: akyurt

arkadaşlar yorumlarınız ıcın tesekkur ederım. guncelleme yapmadan once hakkında kısmına bakmayı bılemedıgımız ıcın bakmadık. sahıbı de bılmıyor.
    baseband sürümü hiç bilmiyorum. İtunes de Son iki rakamını 4."3.3" olarak gördüğümü hatırlıyorum. yanılıyorda olabılırım.
    restore yaptım. ıpod gıbı kullanılamıyor. sadece acıl arama menusu cıkıyor ve de sım kılıt ısaretı var. kullanılamaz halde anlıcanız yani.
    oldum olası bu elmalara ısınamadım bi türlü,
    dışarıda 100 TL ye Hallederiz dediler.bende kabul etmedım çunku sorun yazılımsal donanımsal değil,
    O kadar paraya değiceni sanmıyorum. Kendım çözmeye calıstım.
    kurtaramadım. Siz arkadaşlarımızın sayesınde çözmeye çalışıcam.

bide 3g lerin bazılarında basebande düşürülebiliyor bi bak arastır bulursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.