Şimdi Ara

Arkadaşlar yardım ACİLL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sizlere bir kaç sorum olucak.
    ilk olarak telefonumda elite rom v9.7 yüklüydü. Offical sürüm b163 yüklicektim sürekli pembe ekran geliyordu ve bende yükleyemiyordum. Sonrasında offical sürüm için olan pembe ekran dosyasını atıp yükleyim dedim ve sonuç olarak şuan telefonum hiç açılmıyor huawei yazıyo sonra geri kapanıyo. Aradan 10 saat filan geçti şimdide telefonu açtığımda sadece mavi ekran gelip öylece kalıyo. Bataryayı çıkarıp denedim bu sefer de aynı şey oluyo huawei yazıp kapanıyo. Şuan benim telefonumu kurtarma ihtimalim varmıdır. Acil yardımınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne0n66 -- 24 Ağustos 2013; 23:50:03 >



  • Bak şimdi,yapman gereken şeyleri anlatıyorum;

    İlk önce sd kartına aşağıdaki dosyayı at;
    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1229769&d=1343593540

    Aşağıdaki ROM u hafıza kartına at; (Bu ROM huawei nin çıkardığı resmi sürümün CWM den kurulabilen hali. Bunu kurman sistemi kendine getirecektir)
    http://www.mediafire.com/?ttyptjpw9t1f41a

    Daha sonra aşağıdaki "image" klasörünü pembe ekranın olduğu yere kopyala;
    https://dl.dropbox.com/...%B1lacak%20dosyalar.zip

    Ardından telefonu açmaya çalış. Karşına recovery ekranı gelecek. advanced menüsüne gir ve reboot recovery ye tıkla. Karşına yine recovery ekranı gelecek. Wipe data / factory set e tıkla,ardından mounts and stroage > format /system e tıkla. Bunları yaptıktan sonra install zip from sd card a tıkla ve hafıza kartına attığın "stock-partition.zip" dosyasını yükle. Yükleme tamamlandıktan sonra advanced menüsüne gir ve reboot recovery ye tıkla. Karşına yine recovery ekranı gelecek. Yine install zip from sd card a tıkla ve hafıza kartına attığın "stock-partition.zip" dosyasını yükle. Sonra tekrar advanced menüsüne gir ve reboot recovery ye tıkla. Karşına yine recovery ekranı gelecek. Tekrar Wipe data / factory set e tıkla,ardından mounts and stroage > format /system e tıkla. Tekrar advanced menüsüne gir ve reboot recovery ye tıkla. Sonra install zip from sd card a tıkla ve hafıza kartına attığın WhiteLight_B528_10112012.zip dosyasını yükle. Yükleme işlemi bittikten sonra reboot system now a tıkla. Tamamdır,artık telefonu kullanabilirsin
    Forumber adlı arkadaş bunları yazmışbi konuda yaptım ancak sonuç vermedi. Recovery menüsü açılmıyor bende. Tahminim şu yönde ben pembe ekranı yaşamadan bi gün önce teli elite rom v9.7 serisinin kendi fabrika ayarlarına dönüş seçeneğini yapmıştım. Titanium baka girdimde root izni istemişti bende ellememiştim sonra yüklerim dosyalarımı diye. Sabahta pembe ekran sorunu yaşayınca öyle kaldı. Herhalde tel root değil ve pembe ekran kilidi var onu da kıramıyorum ne yapmam lazım varsa yardım edecek bir arkadaş çok makbule geçer.




  • Arkadaşlar yokmu yardım edebilcek birisi.
  • ya arkadaşım 2 gündür telefonum bozuk bi şekilde bekliyorum uğraşıp duruyorum tabi işten kalan vaktimle anca bir kişide çıkıp yardım etmedi be arkadaş
  • aşağıdaki linkten isteğin sürümü indir, içindeki dload klasörünü kopyalayıp hafıza kartının ana dizinine yapıştır ve v+ v- güç tuşuna basıp teli aç, pembe ekran gelmeyecek kurulum başlayacak. umarım sorununu çözer.

    http://forum.donanimhaber.com/m_55596662/key_mac/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapanoslu -- 26 Ağustos 2013; 14:51:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hapanoslu

    aşağıdaki linkten isteğin sürümü indir, içindeki dload klasörünü kopyalayıp hafıza kartının ana dizinine yapıştır ve v+ v- güç tuşuna basıp teli aç, pembe ekran gelmeyecek kurulum başlayacak. umarım sorununu çözer.

    http://forum.donanimhaber.com/m_55596662/key_mac/tm.htm

    Hocam denedim bunları ama sonuç nafile. B526, b168 ve b136 denedim ama malesef pembe ekrandan ileri gidemedim :/
    Bence benim sorunum cihazıfabrika ayarlarına döndürdüğümde root izni gitti sonradan da yanlış bi dosya yüklediğim için bu hale geldi ve rootta olmadığım için cwm olsun rom olsun kuramıyorum telefona.




  • Hocam Allah senden razı olsun. Sen diyince bide b528 i yükleyeyim dedim ve sonuç oldu şuan telefonuma kavuştum tekrardan :)
    Şimde ben sana bişeyler sorcam :)
    Bende bundan önceki offical sürüm neydi bilmiyorum ve eliterom v9.7 yüklüydü ilerde bi sorun çıkarır mı ?
    Ya da işimi garantiye alıp sırasıyla b136 sonra b528 mi yüklesem ya da hiç ellemeyip böyle mi kullansam ? Korkmuyoda değilim hani :) Şimdiden yardımların için çok teşekkür ederim.
  • rica ederim hocam. b500 serisi yüklediğin için artık v9.7 yükleyemezsin, ister böyle kullan istersen de 35 kernel olan romları kur. tekrar b136 sonra b528 yapmana gerek yok. hadi geçmiş olsun.
  • hapanoslu H kullanıcısına yanıt
    35 kernel olan dediğin romlar hangisi oluyo hocam. Ben aurora ics düşünüyorum ama aslında bakalım. Gerçi gm discovery alıp bu telide kardeşime verebilirim o yüzden sorun çıkaracak birşeylerde yapmak istemiyorum çocuk beceremez bişeyler olursa bende yanında olmıcam zaten. Ne yapsam karar veremedim bi türlü.
  • yeni yayınlanan romlar hep 35 kernel zaten yani b500lerin üzerine kurulmak için, romun açıklamasında yazar zaten. ben bugün linkteki roma geçtim, bu da v9.7 gibi miui, sorunsuz görünüyor şimdilik, tavsiye ederim.

    http://forum.donanimhaber.com/m_59258554/tm.htm
  • hapanoslu H kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam ben miui den sıkıldım biraz değişiklik olsun istiyorum şuan ofical rom hoşuma gitti yandex sheel kurdum louncher olarak stabil bir şekilde çalışıyo. Sonra auroro ics ya yüklerim yada yüklemem kardeşime ayarlayıp veririm telefonu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.