fujitsu siemens amilo 7405 model notebook pcye windows kuramıyorum. içerisinde home edition sp2 wardı altında da home lisansı var. professional cdsini takıyorum mavi ekran çıkıyor dosyaları diske kopyaladıktan sonra tam lisansı kabul etmem gereken menü çıkacağına bi hata ekranı çıkıyor delirmek üzereyim lütfen yardım edin hata mesajı şu:
STOP: c0000221 Unknown Hard Error
\SystemRoot\System32\ntdll.dll
şimdiden teşekkürler...
arkadasım bunula ilgili sana birden cok sebeb sayabilirim.
1. tv kartı takılıysa cıkar. 2. iki ram varsa tek remle dene 3. kurulum cd sini saglam oldugundan emin ol 4. sp2 li bi cd ise sp1 li bir cd bulup dene 5. hdd parcalı ise hdd ni tek parça yapıp yeniden biçimlendir 6. kurulum cd si yuzeyi temizmi (Cd'yi suyun altına tut ve yumuşak birşeyle sil ) 7. simdilik bu kadar.
bunları denedikten sonra tekrar yaz.
çok tşk ederim hepsini bi deneyeyim fakat şunu belirteyim diski söküp başka laptopa taktıgım zaman aynı hata çıkmıyo kurabiliyorum. ben bi deneyeyim bakalım saolasın
ÇİFT RAM VAR SANIRIM BİRİSİNİ ÇIKAR TEK RAMLA YAP YÜKLEMEYİ
Tek ram ve xp home edition sp1 kuruyorum şu anda bi tek onunla sorun vermedi çok teşekkürler yardımlarınız için
benim nice bak bide cevabıma bendede aynı sorun vardı hdd sorunlu çıktı. Senin msj eski farkındayım kesin sorunu halletmişsindir. Bi ihtimal sorun devam ederse hdd yi gözden geçir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0000221 -- 11 Eylül 2008; 23:58:32 >
kardeş sağolasın düşündüğün için home sp1 kurdum sonra windowsta pro sp2 yi takıp yükseltince oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme