Arkadaşlar benim oturduğum bölgede site yönetimini yayını var eve gelen kablo prizsiz çıplak kabloydu ve bende f connector bagladım diğer anten kablosunun ucunda anten fişi var ve eski bir arçelik hdready modeli bir tvye bağladım televizyonda dahili hd uydu alıcısı yok.
2.sorum tarama yaptım. yaklaşık 140kanal var hem normal hem hd yazan kanallar açılıyor merak ettiğüm hd kanallar güzel gözüküyor sdler daha normal ama tam hd olduğuna emin değilim belkide hd izliyorumdur çünkü hd kanal diye yazıyor ve gösteriyor ama dediğim gibi hd uydu alıcısı yok sizce hd uydu alıcısı olmadan hd izlemem mümkün müdür?
3.sorum kanallar örneğin kaçkar halk euronews rtl ülke tv fqlan filan çekiyor net bi şekilde bu neyin nesidir bu kanallar siteden geldi türksat 4a diyorlar bu o mudur acaba,ayrıca 15tane bozuk paraztli analog kanal var bunlarla işim yok.
4.Şimdi dijital yayın mı almış oluyorum ben ve tam olarak dijital yayın nedir nasıl alınır dijital yayın hd uydu alıcısı olmadan hd gösterir mi çünkü kanal d hd ahaber hd falan var açılıyor,televizyon full hd değil ama normalde bu kanalları full hd olan bir tv de full hd olarak mı izlemiş oluyoruz yoksa bunlar hd kanal mı olmuş oluyor her zaman
5.Ayrıca hd uydu alıcı almalımıyım.f konnektorle normal anten fişi arasında ne fark var uydu anten kablosu dediğim gibi bi ucu f konnektor ama tv ye bağlı olan normal erkek anten fişi.daha önce samsung 32j5570 samsung fhd tv vardı hd diye yazan kanallar cam gibiydi acaba ben o zaman o kanalları full hd mi izliyordum yoksa hd miydi yine? Cevaplar için şimdiden teşekkürler