Şimdi Ara

Arkadaşlar Üniversitede Sınıf Seviyesi Olarak Sıkıntı Yaşar mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben İzmir'de 462 puanlık bir lisede okudum.Şimdi sıralamam 92 bin.İstediğim bölümün 1. öğretimi tutmasına rağmen 2. öğretim istediğim için 2. öğretim yazdım.Sizce üni de böyle bir problem yaşayacak mıyım?Çok keko vs. olur mu bu sıralamalı bölümlerde????Yanlış anlaşılmak istemiyorum beni anlayacak arkadaşlar cevap versin lütfen.Durumum kolay bir durum değil çünkü.

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

kekolardan sana rahat yok evlat

olum öyle deme lan vardır adam akıllı birileri MF-4 bu arada

Orijinalden alıntı: casaryus

Ben İzmir'de 462 puanlık bir lisede okudum.Şimdi sıralamam 92 bin.İstediğim bölümün 1. öğretimi tutmasına rağmen 2. öğretim istediğim için 2. öğretim yazdım.Sizce üni de böyle bir problem yaşayacak mıyım?Çok keko vs. olur mu bu sıralamalı bölümlerde????Yanlış anlaşılmak istemiyorum beni anlayacak arkadaşlar cevap versin lütfen.Durumum kolay bir durum değil çünkü.

Ankara Gazi inşaat okuom bizim sınıfta çok keko vsr gerisini sen düşün. Ancak bölümden bölüme değişiyor. İzmirdede olmaz keko falan hangi bölğm?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kovaladımsevdiğimi

quote:

Orijinalden alıntı: casaryus

Ben İzmir'de 462 puanlık bir lisede okudum.Şimdi sıralamam 92 bin.İstediğim bölümün 1. öğretimi tutmasına rağmen 2. öğretim istediğim için 2. öğretim yazdım.Sizce üni de böyle bir problem yaşayacak mıyım?Çok keko vs. olur mu bu sıralamalı bölümlerde????Yanlış anlaşılmak istemiyorum beni anlayacak arkadaşlar cevap versin lütfen.Durumum kolay bir durum değil çünkü.

Ankara Gazi inşaat okuom bizim sınıfta çok keko vsr gerisini sen düşün. Ancak bölümden bölüme değişiyor. İzmirdede olmaz keko falan hangi bölğm?

izmir yazmadım ki trabzon yazdım KTÜ harita

• Ipupupp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escherich -- 29 Temmuz 2015; 14:54:14 >

~CRIPPLED BLACK PHOENIX~
    "'Rab'bim, hayatımın efendisi. Benden aylaklık, ümitsizlik, küstahlık ve gevezelik ruhunu al ve bana iffet, tevazu ve sabır ver.''
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

çok fazla fark olur mesela sen derste uzay matematiği, modern fizik hakkında düşünürken onlar karı-kız muhabbeti yaparlar.

abi kar-kız biz de yapıyoruz da yani böyle keko ya da çomar olmasınlar yeter.Adam akıllı takılabilceğim insanlar olur inşallah.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.