Şimdi Ara

arkadaşlar telefon ekran camı çiziklerine çare varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
12.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar cep telefonumun ekranında cebime koyup çıkarırken hafif çizilmeler oldu çare öneri sunabilen varmı?

• temizleyiciler var tam bilmiyorum ama ekranın çizilmemesi için jelatini çıkarma çıktıysada bir kılıf bul telefon için bende bir huy var her aldığım telefona kılıf alıyom
  • evet şık bir kılıfla kullanman en iyisi...
    buna çok takan arkadaşlar kesinlikle kapaklı telefona yönelmeli, iyi bakarsanız hiç çizilmez aylarca...

veyahut, kapağı değişebilen telefon alacaksın, değiştireceksin...

o hassasiyette çizikleri alabilecek bi zımpara yok, bunu bilin...

çizik iki şekilde gider, biri çiziği ana yüzeye yaklaştıracaksız traşlayarak,
    yada poliş denen bi olay vardır, plastik katkılı camların çizikleri özel bi makinayla çiziğin olduğu derinliğe kadar traşlanır.. uçak dış camlarında kullanılır mesela.

ama dediğim gibi cep telefonu camı için özel bi ürün yok...

sirocconun camı çizilmez misal
  • Benim Siemens S40 ım vardı. Camı çizilmişti. Saatçiye gittim. Çizik saat camalrını sildikleri macunumsu bir maddeyle ekranı sıvayıp , ince zımpara gibi birşey takılmış polisaj makinasıyla çiziği giderdi. Bana da "hiç böyle birşey yapacağım aklıma gelmezdi. İyi akıl etmişsin " demişti .. Yalnız cam dışındaki alanlar çizilmesin diye oralara şeffaf bant yapıştırmak lazım. Cam temizlenirken diğer yerler çizilirse çok komik olur.
  • Çizik giderici özel maddeler satılıyor. Ancak bu tür maddeler derin çizikler için etkin bir çözüm değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Çizik giderici özel maddeler satılıyor. Ancak bu tür maddeler derin çizikler için etkin bir çözüm değil.

Hort gibi olacak ama bu malzemelerin tam ismini yazar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pick&Roll

quote:

Çizik giderici özel maddeler satılıyor. Ancak bu tür maddeler derin çizikler için etkin bir çözüm değil.

http://www.magaza24.com/magaza/product_info.php?products_id=103843

Şu tarz ürünler var. Ancak ne kadar etkin çözüm sunduklarını bilemiyorum. Daha önce hiç kullanmadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Şu tarz ürünler var. Ancak ne kadar etkin çözüm sunduklarını bilemiyorum. Daha önce hiç kullanmadım.

Teşekkür ederim, iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield*

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim, iyi geceler

Knight resmen saygı duydum.

6 Yıl once yazdığın bir yoruma sorulan soruya 5 dakka içinde cevap vererek mest ettin

• Up acil yardım çözüm bulan alıntılasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Lg pro lite var ekran iki küçük çizik var ama olmasa daja iyi ne önerirsiniz bir de orjinel arka kapakta cizilmeler var nasil orjinal kapak temin edebilirim (ekran koruyucu ve kilif kullaniyorum) lutfen cevap verin
     arkadaşlar telefon ekran  camı çiziklerine çare varmı? arkadaşlar telefon ekran  camı çiziklerine çare varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bende de lg g pro var benimde kenarlarda çizikler var yani kasada çok canımı sıkıyor nasıl geçer bunlar yardım lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.