Şimdi Ara

Arkadaşlar şu banlarınızı ve picklerinizi lütfen kitleyin(Kamu spotu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce 25 dk sırada bekledim. Bulduğu 3 oyunun hepsi banını seçip kitlemeyenler yüzünden bozuldu. Eski yamadaki gibi heroyu seçip kitlemediginde süre dolunca otomatik kitlemek yerine atıyor. Bu saçma olmuş. Pick kavgasını önlemek için getirilen bu önceden koridorunu sçeme sistemi gayet güzel düşünülmüş olsa da bu gereksiz olmuş. İnsanlar kitlemeyi unutuyor ve oyun bozuluyor hem de defalarca. Lütfen banlarımızı ve picklerimizi kitleyelim arkadaşlar umarım riot bir an önce bunu düzeltir ve kitlemediğinde otomatik seçilen sisteme geri döner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord15 -- 31 Ocak 2016; 3:35:45 >

• +1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararlı konu +1
  • Ben 35 dk sürdüğünü bilirim ya illallah edip çıkmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Himmm biraz dusunem.
    Bu arada baska cevabi olan far mi? xd

• Biri de bana neden eski sistemin geri gelmesini isteyenler olduğunu açıklasın. Adam champ seçiyo picklemeden kalkıyo pc başından. ya ben senin tüm süreni beklemeye mecbur muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyizjojuk2004

Himmm biraz dusunem.

Near

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O süre senin değil sonuçta.Adamın seçip büyülerini ayarlaması gereken süre ve beklemek zorundasın.Asıl bu sistem çok saçma.Ayrıca adamın bilgisayar başında olup olmadığını bilemezsin bile ben birçok kez acaba kabiliyetlerde bir yanlışlık var mı diye baştan bile veriyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 31 Ocak 2016; 9:57:18 >
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    iyi de kabiliyetler büyüler bunların hepsi pick'ten sonra da ayarlanabilecek şeyler değil mi? picklesin sonra baksın?
  • Son pick? Yeterli süre.Her zaman süre yetmeyebiliyor.İşi garantiye almak da fayda var.
    Son picke lafym yok ama di?erleri için gereksiz bence. Bi kabiliyet ne kadar sürebilir ki? 10-15 sn rün de 10-15 sn. max 30 sn pickten sonra da harcanabilecek bir süre.
  • Sen sadece kabiliyeti direk verme olarak düşünüyorsun da karşı da nasıl şampiyonlar var (örneğin cc gibi) kendi takımında Soraka var mı? Nasıl ayarlanabilir? Bunlara da insan kafa yoruyor.Yine senin dediğin gibi şampiyon seçip giden var da herkesi bir tutamazsın işte.
    o da var. özellikle gelen yeni kabiliyetler bu süreyi uzattı. ama yine de son pick değilsen süre bekletme gereksiz (bence)
  • 10 saniyeden az sürede kabiliyet dizemiyorsan tek sayfa kullanmak mantıksız.

• quote:

Orijinalden alıntı: HerŞeyiSorgulayanKafir

quote:

Himmm biraz dusunem.

Near

Blok bb

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HerŞeyiSorgulayanKafir

quote:

Himmm biraz dusunem.

Near

Blok bb

Bb cnm

• Az 30 dakka yemedim şu kitleme olayı yüzünden ilk günlerde
  • Ben yeni sistemden tamamıyla nefret ediyorum. Picklerin önceden seçilip oyunda hazır verilmesini de sevmiyorum takımla konuşup anlaşıp rakibin picklerine banlarına göre karar vermek daha iyi. Ban ve pickleri tek tek kilitlemek tamamen ayrı bir saçmalık en son ne kaldıysa kitle onu işte niye oyunu dağıtıyon? 2 kişiden fazla ranked girebilmek de bir an önce yeniden kaldırılmalı. O ne öyle 5 kişi girmek isteyen gitsin tıpış tıpış takım kursun oynasın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.