Şimdi Ara

arkadaşlar şu armani jeans marka cüzdan sıcak fırsat mı bilemedim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/armani-jeans-erkek-cuzdan-06v72j4-p-HBV0000009PNT

muadili internette 100$ civarı görünüyor, ücret 232 tl. cüzdan kalitesi nedir? sırf ck marka diye bu para verilir mi? 100 tl 'lik kiğılı cüzdanına göre nasıldır?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41EEA03B6 -- 25 Mayıs 2017; 12:18:17 >

• bizim için soruyosan burada bu ürün 100 lira bile olsa alacak kimse çıkmaz. ama kendin için bakıyorsan doğru en iyi fiyat orada tr de en ucuz 297 den aşağı başka satan yok liste fiyatı 500tl civarında bir ürün. tamamen markadan ibaret kalite olarak hiç bir şekilde 100 liralık bir üründen çok üstün olduğunu asla düşünmüyorum.

Orijinalden alıntı: smclk89

bizim için soruyosan burada bu ürün 100 lira bile olsa alacak kimse çıkmaz. ama kendin için bakıyorsan doğru en iyi fiyat orada tr de en ucuz 297 den aşağı başka satan yok liste fiyatı 500tl civarında bir ürün. tamamen markadan ibaret kalite olarak hiç bir şekilde 100 liralık bir üründen çok üstün olduğunu asla düşünmüyorum.

teşekkürler, kiğılı alıyorum o zaman.

Armani Jeans, Armani Collezioni, Hugo Boss gibi dünya markalarını hepsiburada.com,n11.com,gittigidiyor.com gibi sitelerde exxeselection adı altındaki mağazamızdan uygun fiyatlara temin edebilirsiniz. Yine aynı şekilde markastok.com sitesinden birçok dünya markasını indirimli ve süpriz hediye çekleri kazanarak satın alabilirsiniz.

İyi günler.

Orijinalden alıntı: markastok

Merhabalar,

Armani Jeans, Armani Collezioni, Hugo Boss gibi dünya markalarını hepsiburada.com,n11.com,gittigidiyor.com gibi sitelerde exxeselection adı altındaki mağazamızdan uygun fiyatlara temin edebilirsiniz. Yine aynı şekilde markastok.com sitesinden birçok dünya markasını indirimli ve süpriz hediye çekleri kazanarak satın alabilirsiniz.

İyi günler.

güzel mağaza, beğenerek takip ediyoruz

merkeziniz bursada mıydı?

Merkezimiz Bursadır evet

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.