Bildirim
BOYNER ÇOK UYGUN FİYATLI KIYAFETLER----12---- YANDI BURALAR :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bunlar yanan fiyatlarsa vay halimize :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kötü modeller, bedava olsa bile dışarıda giymem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladinho -- 4 Mart 2022; 22:6:5 > -
Boynerin son yaptığı gift kart iptalleri den sonra hiç güvenim kalmadı. Artık alışveriş yapmıyorum boynerden.
beyin kafa mı yandı acep
-
Bunlar kıyafet değil, reklam panosu. Bunları giyenlere markanın reklamını yaptığı için üzerine para vermeleri lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 4 Mart 2022; 22:28:7 > -
hocam başlığı eski konudan kopyala yapıştır yaptım ondan dolayı yandı yazısını koydum :)
-
Jack Jones hep kendi isminin olduğu kıyafetleri indirime koyuyor. Belediye extra vergi almalı bu "reklam panosu" için.
Devreler yanmış. Bu sene uygun birşey bulmak zor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üzerinde yazı olmayan elbiseler , ayakkabılar tercihimdir.. Çok mecbur kalmadıkça almıyorum. Büyük kitleler de böyle yaparlarsa firmalar kendilerine çeki düzen verirler ve yazısız ürünler üretmeye başlarlar
-
-
İnsanlar "ben bu markadan giyiniyorum" diye görünmek için böyle ürünleri tercih ediyor zaten.
En Beğenilen Yanıtlar

Bunlar yanan fiyatlarsa vay halimize :)
|
kötü modeller, bedava olsa bile dışarıda giymem |
hocam başlığı eski konudan kopyala yapıştır yaptım ondan dolayı yandı yazısını koydum :) |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X