Şimdi Ara

Arkadaşlar şöyle bir numara beni aradı ne yapmalıyım lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün 15.26'da +381 61 6546858 diye bir numara beni aradı galiba sırbistan'a ait bir numaraymış.ne yapmalıyım bu neyin nesidir,dolandırıcılık mıdır,kime ait olduğunu öğrenebilir miyim?

• Srpski film i izleyenleri tek tek arayıp gpsten yer tespiti yapıyorlar sonrada..... İşte anladın sen. 15.26da aradılarsa yaklaşık 2-2.5 saate alırlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar takıma oyuncu transferi için yurtdışından oyuncularla falan facebooktan görüşmüştüm sırbistan'dan da vardı sanırım onlardan biri aramış olabilir mi acaba?o anlamda sordum nasıl öğrenebilir miyim diye.doğru düzgün cevap verecekseniz verin siz taşak geçin diye sormadım.
  • Çaldırıp kapatiyorlar, sen onlari aradigin zaman onlara para gidiyor. Arama.

• quote:

Orijinalden alıntı: yeni95

quote:

Orijinalden alıntı: A4L

Çaldırıp kapatiyorlar, sen onlari aradigin zaman onlara para gidiyor. Arama.

öyle olmuyor kardeşim. sen onları arayınca bir kız çıkıyor seninle evlenmek istiyorum ama türkiyeye dönmeye param yok diyor. para yolluyosunç o şekilde dolandırıyolar.

Yalan atma, gerçekten Türkiye'ye dönmek ve evlenmek istiyorum, dolandırma işi beni kullanan çetenin

• quote:

Orijinalden alıntı: yeni95

quote:

Orijinalden alıntı: A4L

Çaldırıp kapatiyorlar, sen onlari aradigin zaman onlara para gidiyor. Arama.

öyle olmuyor kardeşim. sen onları arayınca bir kız çıkıyor seninle evlenmek istiyorum ama türkiyeye dönmeye param yok diyor. para yolluyosunç o şekilde dolandırıyolar.

Hayır arkadaşın dediği olay da doğru. Tamam evlilik vaadiyle para isteyenler de var ve onlara inanan insanlara müstahak zaten, ama çaldırıp kapatıp sen aradığında paranın gitmesi mevzusu da var. Birkaç sene önce başıma geldi, telefon çaldı kapandı, ben de telefon elimdeyken numaraya hiç bakmadan geri aradım. Telefon açıldı kimse cevap vermedi. 5 saniyede kapattım ve 7-8 lira düşmüştü bakiyemden. Beni arayan numara Bulgaristan kodluydu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.