Merhaba arkadaşlar! Yaptığım araştırmalara göre msn adresinden Corel Draw, Photoshop, Freehand ve Auto cad hakkında sormak istediğin her şeyi anında cevaplandırıyorlar. Size tavsiyem sormak istediğiniz her şeyin yani bu konular hakkında her şeyin “anında” cevabını alabilirsiniz. Bence bir an önce be msn adresini listenize ekleyin. Ha unutmadan yapmanız gereken sadece soracağınız cümleyi hazırlayın ve sorun. Bu kadar basit. Hem de ücretsiz.
deneyen var mı .?? photoshop için iyi olabilir ...
çıkar nedir ? msnden ilginç eğer gerçekten amaç sevap kazanmaksa helal olsun
bu işte bir iş var gibi....
Peki işleri nedir bu işi yapanların. Yani büyük bir özveri ister bu iş. Akşama kadar pc başında soru yanıtlayacaklarını zannetmiyorum. Mutlaka bir kazanç olması gerekiyor. İlginç gerçekten
eğer güvensizseniz zaten yapmazsınız kendinizi bence sıkmayın ben denedim ve fadasını gördüm. neyse esen kalın
Kardeş geniş bir açıklama yaparsan kimse seni töhmet altında bırakmaz.Takdir edersin ki böyle durumlarda insanlar biraz tedirgin oluyor.Yaşadığımız dönemde çevremizden duyduğumuz dolandırıcılık olayları da malum...Bu yüzden kimse yanaşmaz böyle işlere buralarda.
Amacın yardım etmekse TASARIM VE GRAFİK başlığının altında yeterince zor durumda arkadaş görebilirsin.Madem grafikersin,internet bağlantın da varsa sabah ve akşam birer kez girsen yine buradaki arkadaşlara büyük yardımın olur.Bir konu başlığı açıp bildiklerini ihtiyacı olan arkadaşlarla paylaşırsan daha verimli olur kanısındayım.
bakın arkadaşlar ben bu anlamda dolandırıcılığın nasıl olacağına bir türlü anlam veremedim size para verin üye olun falan demiyorarki normal bi arkadaşının msnini nasıl ekliyorsan onunkini de öyle ekliyorsun bunda korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum. ha buraya yazdım diye de beni pişman etmeyin ben sadece size yardım anlamında öneride bulundum ama illa güvensizlik diyorsanız eklememeye özgürsünüz. bu konuda dolandırcılık nasıl olur onu da bilmiyorum ya ben hacker değilim bir şey değilim. yani anlayacağınız bu kadar kolay.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme