Şimdi Ara

ARKADAŞLAR SİZE Bİ ÖNERİM VAR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HAZIR OYUN KAPANMIŞ İKEN SİZDE BU ARADA BAŞKA HOBİLER İLE İLGİLENİN BIRAKIN BU OYUNU.BEN YEMİN EDERİM 2 SENE ÖNCE YAZIN 3 AY BOYUNCA EVDEN ÇIKMADIĞIMI HATIRLIYORUM.AİLEMLE SADECE YEMEKTEN YEMEĞE GÖRÜŞÜR OLMUŞTUK.HAFTA SONLARI AİLEMLE BİLE DIŞARIYA ÇIKMAK İSTEMEDİĞİM ZAMANLAR OLUYORDU.HEM OYNAMAK İSTEMİYORDUM OYNAMADANDA DURAMIYORDUM.HARÇLIKLARIMI BİRİKTİRİP PREMİUM,CASH,GB ALDIĞIM ZAMANLAR OKADAR ÇOK OLDUKİ.Bİ MAZERET UYDURUP GİDER ALIRDIM.AMA ŞİMDİ GERÇEKTEN GEÇİRDİĞİM O ZAMANLARA ACIYORUM.ŞİMDİ GERİYE DÖNÜP BAKTIĞIMDA BU OYUNUN BANA NE FAYDASI OLDUĞUNA BAKIYORUM.HİÇ BİR ŞEY.ZARARLARINA BAKIYORUM.ŞU AN AÇIKLİSEDE OKUMAM,KOCA YAZ EVDE OTURMAM.BEN BU OYUNU NASIL BIRAKTIM.AÇIKCASI ACAYİP BAĞIMLIYIDIM.2 KERE FALAN SOYULDUM.SONRA YİNE DİZDİM.EN SEVDİĞİM KARAKTER WARİORDU.DİESE BAŞLADIM SINIF ARKADAŞIMLA.ByMcCry ADINDA WARİORLA OYNADIM UZUN Bİ SÜRE BELKİ BİLİRSİNİZ.KARUSTUM HUMAN OLDUM.FALAN FİLAN.SONRA BAKTIM GERÇEKTEN ACAYİP BİRİ OLDUM MİSAFİR GELİRDİ AKRABALARIMIZ KONUŞMUYORDUM BİLE.İLK OLARAK 2 GÜNDE BİR GİRMEYE BAŞLADIM.BUNU UZATTIM 4 GÜNDE BİR HAFTADA BİR SEFER.SONRA PREMİUMDA BİTTİ GİRMEMEĞE BAŞLAMIŞTI.DEDİM SATIYIM GİTSİN HERŞEYİ.ARTIK 2.5 AYDIR LAUNCERİ BİLE AÇMIYORUM.ARASIRA GİRİP BAKIYORUM FORUMLARA OYUN NE ALEMDE DİYE .BİRDAHA BAŞLAMAMDA ZATEN.BAŞLARSAM KENDİMİDE FİRENLİYEMEM.SİZDE YAVAŞ YAVAŞ BIRAKIRSANIZ SİZİN İÇİN VE ÇEVRENİZDEKİLER İÇİN DAHA GÜZEL GÜNLER OLUR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertcanE. -- 5 Nisan 2008; 13:47:01 >

• Katılıyorum....Çok Doğru Söylemişsn ama tabi herkesn kendi kararı...
  • TABİKİ HERKEZİN KENDİ KARARI
  • OYNA GITSİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Z0DİAC

OYNA GITSİN

SAOL ALMİYİM
  • Ben Şöyle Yapıorum Okul Zamanı DerS Yaz Tatilinde 7/24 KO
  • abartmadıgın sürece bence oynamakta bi sorun yok günde 2 3 saat pk yap yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar çok acil bir bakın
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçtiğimiz Yaz ßende ÖyLeydim. Onun Yüzünden Sınıfta KaLdım Zaten. Hiç CaLısmıyordum DersLerime. Gene Aynı YoLda Gidioz ßakaLım Sonumuz NoLcak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 5 Nisan 2008; 14:40:24 >
  • aynen bende 2 yaz önce hiç çıkmadım asosyal biri oldum ama geçen yaz artık azaltmıştım oyunu dersimede çalışıyordum oyunda oynuyordum ama bu yaz yine oynıycam :D tabi az dışarı fln çıkcam dolaşcam ko yüzünden kilo aldım :D ama verdim bence sizde okul zamanı bırakın gerçekten çok faydası oluyo oyun sonuçta bizden önemli diil
  • YA SINIRLAYA BİLİRSEN KENDİNİ ÇOK GÜZEL GÜNDE 2 SAATLE KALSA
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dignity

Ben Şöyle Yapıorum Okul Zamanı DerS Yaz Tatilinde 7/24 KO

en iyisi o zaten
  • sen sırılamazsan zaten oyun sınırlıyo 2saat sonra dc yersin merak etme bide pre yoksa bi daha giremiyon bırakıp ders çalışıyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: wertq_asdfg

sen sırılamazsan zaten oyun sınırlıyo 2saat sonra dc yersin merak etme bide pre yoksa bi daha giremiyon bırakıp ders çalışıyon

Hehee O DA DOĞRU
  • YAW OF NE BIRAKAMAMASI MİLLET KENDİNE BAIMLI HAWASI WERMEK İÇİN BOLE DİO ZTN BİLİNÇLİ Bİ İNSAN GUNDE 12 SAAT KO OYNMAAZ BEN ZMN GEÇİRMEK İÇİN OYNUORUM FAKAT PLATİN PRE ÇIKINCA DAADA SOUDUM ARTIQ PREDE ALMIORUM

AYRICA BİR DUŞUNSENİZE YAWWW OYUNUN BİR SONU YOK 80 OLDUN DİELİM USTUNDE FUL +10 SET NOLCAK GENE PK GENE ADAM KESİCEN GENE BİR WARİOR GORUP SPİKE ATICAN

BİDE BOYLE DUŞUNUN YANİ ÇOK AMAÇSIZ BİR OYUN BENCE ZMN GEÇİRMEK İSTİORSANIZ ONLİNE OLMAYAN GZL WE SONU OLAN OYUNLAR OYNAYIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani3131

YAW OF NE BIRAKAMAMASI MİLLET KENDİNE BAIMLI HAWASI WERMEK İÇİN BOLE DİO ZTN BİLİNÇLİ Bİ İNSAN GUNDE 12 SAAT KO OYNMAAZ BEN ZMN GEÇİRMEK İÇİN OYNUORUM FAKAT PLATİN PRE ÇIKINCA DAADA SOUDUM ARTIQ PREDE ALMIORUM

AYRICA BİR DUŞUNSENİZE YAWWW OYUNUN BİR SONU YOK 80 OLDUN DİELİM USTUNDE FUL +10 SET NOLCAK GENE PK GENE ADAM KESİCEN GENE BİR WARİOR GORUP SPİKE ATICAN

BİDE BOYLE DUŞUNUN YANİ ÇOK AMAÇSIZ BİR OYUN BENCE ZMN GEÇİRMEK İSTİORSANIZ ONLİNE OLMAYAN GZL WE SONU OLAN OYUNLAR OYNAYIN

online olmayan baska bi oyun oyna demişsinde.Mesela bırakıyoz kendimizi CS ye veriyoz oda ölüp ölüp diriliyoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garip1Genç -- 5 Nisan 2008; 17:53:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: manyaksss

quote:

Orjinalden alıntı: zebani3131

YAW OF NE BIRAKAMAMASI MİLLET KENDİNE BAIMLI HAWASI WERMEK İÇİN BOLE DİO ZTN BİLİNÇLİ Bİ İNSAN GUNDE 12 SAAT KO OYNMAAZ BEN ZMN GEÇİRMEK İÇİN OYNUORUM FAKAT PLATİN PRE ÇIKINCA DAADA SOUDUM ARTIQ PREDE ALMIORUM

online olmayan baska bi oyun oyna demişsinde.Mesela bırakıyoz kendimizi CS ye veriyoz oda ölüp ölüp diriliyoo

HEHEEHE ODA DOĞRU

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.