Şimdi Ara

ARKADAŞLAR SİZCE NASIL PC ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    64 bit desteği
    İşlemci hızı 3.0 Ghz, 800 MHz FSB.
    2 MB L2 Cache, LGA 775, 90nm, Prescott
    M.Windows XP Home Tr işletim sistemi
    512 MB DDRAM 400 MHz RAM
    120 GB 7200 Rpm Sabit Disk
    256 MB ATİ 9550 AGP Ekran Kartı
    17" flat monitör
    Dvd-Rw / Çift katmanlı DVD Yazıcı
    Pegasus Tv Kartı
    56 K Fax Modem; Card Reader
    Klavye, Optik mouse v.s.

siszce nasıl cihaz acaba. ?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalet prens -- 1 Aralık 2005, 14:34:34 >

• Anakartı yazmamışsın. Alınmak yok çok kötü bir sistem olmuş yalnız. Kulaktan dolma Pentiunm takıntısını anlarım ama oyun için aldığın çok belli bu makineye 256 mb 9550 almanı, 512 ram ve xp home yüklemeni anlayamam. Sen en iyisi güvendiğin bilen birine sor sonra istersen bizimde fikrimizi alırsın. Kolay gelsin bilader.
  • neden agp ekran kartı alıyonki pcix al
  • daha almadım sadece soruyorum ok kusurabakma Pentium için oldu bikere neyse. yazan lar bukadar yazmış nebileyim. anlasaydım sormazdımki ?? ok
  • Sadece dergide gördüm ve özelliklerini yazdım fiyatıda normaldi oyüzden sordum. ekrankartının arasındaki fark nedir. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalet prens -- 1 Aralık 2005, 14:36:08 >
  • Kusara bakacak bişi yok yazının başka yerindede hata var biraz daha dikkat diyorum.

Anlamıyorsan kafadan sallama sistem toplamayacaksın o zaman dimi bilader bin tane laf eden olur. Şu kadar param var ne alayım de hatta hiç bişi deme zaten tonlarca böyle konu var onları oku. Kafana takılan araştırdığın halde bulamadığın ayrıntıları sor.

Düzenleme: Hımm demek bi yerden gördün bu sistemi sakın alayım deme aman ha bak sayın @meke opumuzun halen üst konu yapmadığı resimli ''bilgisayar nasıl toplanır'' konusuna bak forumu oku kendin topla. Özellikle tartışma çıkan her kafadan ses çıkan işlemci, ekran kartı vs. gibi konularda test sitelerini dolaş. Pclabs, Toms hardware gibi. Cesur ol paranı böyle saçmasapan sistem toplayan bakkal zihniyetli insanlara kaptırma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIYIKLI -- 1 Aralık 2005, 14:19:26 >

• Kardeş sen beni anlamadın veya ben anlatamadım ama neyse. Gold Computer diye bir bilgisayar mağzası var oranın katoloğundaki bir bilgisayarın özelliklerini yazdım sadece onu sordum alınabilr bir şeymi diye. ortalığı germeye gerek yokki. sadece şu şöyle olsa şu böyle olsa demen yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amd al arkadaşım boşver inteli
    ayrıca ekran kartı daha iyi birşey al
  • Gold Computer in ününü duymayan bir sen kalmışsın. Şu şöyle bu böyle denecek bir sistem değilki komple yanlış tamamen stok eritmek için toplanan adına güvenip işten hiç anlamayan ilk kötü tecrübesini yaşayacak insanlara gold un kakalamaya çalıştığı bir sistem bu senin dediğin. Ben sana yardımcı olayım Türkiye de çok rastlanan bu büyük firma görünümlü bakkal zihniyetlilere paranı kaptırma diyorum. Ama bu devirde iyilikten maraz doğuyor malesef al gitsin güle güle gerilmeden kullan kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIYIKLI -- 1 Aralık 2005, 14:41:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: whisker

Gold Computer in ününü duymayan bir sen kalmışsın. Şu şöyle bu böyle denecek bir sistem değilki komple yanlış tamamen stok eritmek için toplanan adına güvenip işten hiç anlamayan ilk kötü tecrübesini yaşayacak insanlara gold un kakalamaya çalıştığı bir sistem bu senin dediğin. Ben sana yardımcı olayım Türkiye de çok rastlanan bu büyük firma görünümlü bakkal zihniyetlilere paranı kaptırma diyorum. Ama bu devirde iyilikten maraz doğuyor malesef al gitsin güle güle gerilmeden kullan kardeşim.

• tamam tamam zaten almadım okey sağolun teşekkürler
  • forumda cok guzel sistem toplayan arkadaslar ve onlara verilen tavsiyeler war dostum biras buradan arastir derim. Bu tur reklamlarda bi sekilde yazilan makinelerin aynisini buyuk fiyat farklariyla bulabilirsin, bunun sebebi de kullanilan parcalarin marka ve modelleri.. reklamlarda en genel ozellikleri yaziyolar ki en ucuz parcalari icine katip stok faslasini eritsinler ya da en ucuz biz veriyoruz desinler.. forumda cok guzel sistemler war onlara bak derim yani kisaca.. iyi gunler

Cem
  • şöyle bi de ben kendi topiğimin reklamını yapim

şuraya da bi ellerinizi yorarsanız çok sevinirim arkadaşlar

http://forum.donanimhaber.com/m_4886439/tm.htm

kusura bakma hayal prens
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayalet prens

İ.Pentium 4 HT Teknolijisi İşlemci 630
    64 bit desteği
    İşlemci hızı 3.0 Ghz, 800 MHz FSB.
    2 MB L2 Cache, LGA 775, 90nm, Prescott
    M.Windows XP Home Tr işletim sistemi
    512 MB DDRAM 400 MHz RAM
    120 GB 7200 Rpm Sabit Disk
    256 MB ATİ 9550 AGP Ekran Kartı
    17" flat monitör
    Dvd-Rw / Çift katmanlı DVD Yazıcı
    Pegasus Tv Kartı
    56 K Fax Modem; Card Reader
    Klavye, Optik mouse v.s.

siszce nasıl cihaz acaba. ?????

Bence sen böyle bir sistem almayı düşünüyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.