Şimdi Ara

Arkadaşlar sizce bu sistem nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni sistem topladım, buraya konu açıp sizinde değerli yorum ve düşüncelerinizi almak istiyorum. Bu sistem genel kullanım için (film , müzik , nette sörf) için sizce yeterlimidir ?

İşlemci: INTEL E7400
    Anakart: GIGABYTE GA-EP45-DS3L
    Bellek: KINGSTON HYPERX 2x1 GB DUAL DDR2 1066
    Grafik Kartı: POWERCOLOR HD4670 PCS 1GB
    Güç Kaynağı: HIGH POWER HP 460 WATT
    Klavye-mouse: A4TECH GK-770D
    Monitör: LG W1942S-PF
    Optik sürücü: LG H55N-S
    Kasa: Coolermaster Centurion 535
    Ses Kartı: Creative Audigy 7.1
    Hard Disk: Seagate 500gb sata2 NCQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdemYalçın -- 19 Şubat 2009; 18:50:48 >

• Yeterli bir sistem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KızılejdeR

Yeterli bir sistem.

günümüz oyunlarınıda oynatır...
  • Güncel Bir sistem Fazla Masraf Oluşturmayan fiyat/performance bazında iyi bir seçim
  • Ekran kartını 4830 öneririm
  • Fazladan para harcıyorsun boşuna ramleri 800 mhz a-data yap kasayıda gıgabyte x5 veya x6 yap 460 w psu var üstünde

@ona2000

Dostum arkadaş oyun oynamayacak sanırım o yüzden o kart gereksiz
  • sistem gayet güzel... sanırsam oyun oynamayacaksın... gerçi kartın bütün oyunları açar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sistem Nasıl?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet oyun oynamayı düşünmüyorum zaten ps3 var Kasayı yeni almadım elimde olan kullandığım kasa CM 535 zaten, ekran kartı olarakta oyun oynamayacağım için hd4830 almadım 30-35 dolar fark vermeye değmez diye düşündüm.... Son olarak bir sorum daha olacak OC yapmayı kesinlikle düşünmüyorum ama E7400 işlemcinin stok fanı yeterlimidir, bu işlemci ile herhangi bir aşırı ısınma sorunu yaşama ihtimalim var mı ? ? Kasada 3x120 mm cm fan var (ön,yan ve egzost).... Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxxdump

Evet oyun oynamayı düşünmüyorum zaten ps3 var Kasayı yeni almadım elimde olan kullandığım kasa CM 535 zaten, ekran kartı olarakta oyun oynamayacağım için hd4830 almadım 30-35 dolar fark vermeye değmez diye düşündüm.... Son olarak bir sorum daha olacak OC yapmayı kesinlikle düşünmüyorum ama E7400 işlemcinin stok fanı yeterlimidir, bu işlemci ile herhangi bir aşırı ısınma sorunu yaşama ihtimalim var mı ? ? Kasada 3x120 mm cm fan var (ön,yan ve egzost).... Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar

gerek yok... üstündeki gayet yeterli...

• quote:

Orjinalden alıntı: ali277

quote:

Orjinalden alıntı: maxxdump

Evet oyun oynamayı düşünmüyorum zaten ps3 var Kasayı yeni almadım elimde olan kullandığım kasa CM 535 zaten, ekran kartı olarakta oyun oynamayacağım için hd4830 almadım 30-35 dolar fark vermeye değmez diye düşündüm.... Son olarak bir sorum daha olacak OC yapmayı kesinlikle düşünmüyorum ama E7400 işlemcinin stok fanı yeterlimidir, bu işlemci ile herhangi bir aşırı ısınma sorunu yaşama ihtimalim var mı ? ? Kasada 3x120 mm cm fan var (ön,yan ve egzost).... Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar

gerek yok... üstündeki gayet yeterli...

Ok çok sağolasın üstad :)

• gerçekten güsel bi sistem toplamışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: cekilmez_isyankar

gerçekten güsel bi sistem toplamışsın

Sağol dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.