Şimdi Ara

Arkadaşlar Sizce Bu Bilgisayar Vista'yı Kaldırır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anakart: ABIT INTEL P35 FSB1333 ICH9 Quad Core,
    Ram: 2 GB 800MHZ,
    Ekran Kartı:Sapphıre X1950 GT 256 MB 256BIT PCIEX ,
    Harddisk: Seagate 160GB 7200RPM SATA II

Arkadaşlar sizce bu bilgisayar nasıl olur.Vistayı kaldırır mı?Parçalar uyumlumu.Önerdiğiniz farklı bir parça var mı?

Yorumlarınızı alıyım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoinfo -- 13 Ağustos 2007; 11:11:47 >

• kaldırmaz windows 98 kur
  • yapma hocam yani kuruyum mu sizce?
  • Şimdi kardeş kaldırır tabikide ama şu var. Ben .içinde vista yüklü olan çift çekirdekli bilgisayarları inceledim.

İşlemcisi E6300 olan ( yani 1,86 ghz , 1066 mhz , 4mb cache olan) bilgisayarı inceledim. Sadece vistadan dolayı işlemcisi %15-20 lerde çalışıyodu. Dikkat sadece vista yüklü iken ve diğer programlar çalışmıyorken...

İşlemcisi E6400 olan ( yani 2,13 ghz, 1066 mhz, 4 mb cache olan) bilgisayarı inceledim. Aynı şekilde sadece vistadan dolayı işlemcisi %10 lar seviyesinde çalışıyodu. Sanırım bu senin işlemcide %5 ler civarında çalıştırır vistayı. ama madem iyi bi sistem toplayacaksın bana sorarsan vistayı tam randımanla çalıştırabilecek olan işlemci 4 çekirdekli işlemcidir...
  • Kaldırmak ne kelime
  • teşekkürler beyler high_laz saol sayende Vista'dan soğudum yanikurmayacam xp yeter bize 2-3 sene daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknoinfo

teşekkürler beyler high_laz saol sayende Vista'dan soğudum yanikurmayacam xp yeter bize 2-3 sene daha

Şimdi burda bana teşekkürmü ettin yoksa sitemmi ettin bilemiyorum yalnız şu bi gerçekki vistadan kimse memnun değil. sadece görselliği var. ama sistemin tabir-i caizse anasını ağlatıyo... O yüzden dedim .ben. yoksa asla kimseyi soğutma niyetinde değilim... Zaten bi çok insanda vistayı beğenmiyor. Kaldı ki bazı kişilerde yüklediği vistayı sildiler...

Xp'nin ne si varki. gül gibi çalışıyo işte. İlla vista çıktı diye vista yüklemeye gerenk yok bence...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok yanlış anlama şaka yapıyorum yardımın için teşekkürler bencede gereksiz Vista şu anda için
    saol yani şaka yapıyorum ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknoinfo

yok yanlış anlama şaka yapıyorum yardımın için teşekkürler bencede gereksiz Vista şu anda için
    saol yani şaka yapıyorum ben

• quote:

Orjinalden alıntı: high_laz

Şimdi kardeş kaldırır tabikide ama şu var. Ben .içinde vista yüklü olan çift çekirdekli bilgisayarları inceledim.

İşlemcisi E6300 olan ( yani 1,86 ghz , 1066 mhz , 4mb cache olan) bilgisayarı inceledim. Sadece vistadan dolayı işlemcisi %15-20 lerde çalışıyodu. Dikkat sadece vista yüklü iken ve diğer programlar çalışmıyorken...

İşlemcisi E6400 olan ( yani 2,13 ghz, 1066 mhz, 4 mb cache olan) bilgisayarı inceledim. Aynı şekilde sadece vistadan dolayı işlemcisi %10 lar seviyesinde çalışıyodu. Sanırım bu senin işlemcide %5 ler civarında çalıştırır vistayı. ama madem iyi bi sistem toplayacaksın bana sorarsan vistayı tam randımanla çalıştırabilecek olan işlemci 4 çekirdekli işlemcidir...

Hocam nerden çıkardın vistayı tam randımanla çalıştıracak işlemcinin 4 çekirdekli olduğunu. Bu kadar teknoloji manyağı olmayın. vektörel çizim mi yapacak arkadaş yoksa grafik tasarım mı? bunlar yoksa e4400 yeter. vistayla denedim sorun yok performans iyi.

• sıkıldım artık şu çoluk çocuğun forumda takılmasından..bu ne yaaa..burasını bile gereksizden beter yer ettiler...
  • Konu biraz işlemci, işletim sistemi ilişkisine kaydığı için soruyorun. XP ile cift ve dört cekirdekli işlemcilerden iyi performans alınabiliyor mu? Yani onun için ayrı bir alt yapı gerekiyor mu işletim sistemlerinde.
  • bence bilgisayarın vistayı kaldırması belleklerle daha alakalı ayrıca cok iyi bir işlemci raminde iyi neden kaldırmasın
  • Vista çıktığında o işlemci mi vardı? Sence var olan işletim sistemlerini bile kaldıramayacak işlemci piyasaya sürülür mü yeni olarak? Yorumlara da bittim.
  • seve seve kaldırmazsa s... s... kaldırır.Ayıpsın hocam aero özelliği bile çalışır ama xp de oynadığın oyun vistada biraz kasar
  • imzamdaki sistem ultimate i sorunsuz calıstırdı :S bu sistem havada calıstırır. ama randıman fln bilmiyorum ama calıstırmaksa tabiki calıstırır..
  • en ıyısı wındows 98dır.gerısı yalan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spenx01

quote:

Orjinalden alıntı: high_laz

Şimdi kardeş kaldırır tabikide ama şu var. Ben .içinde vista yüklü olan çift çekirdekli bilgisayarları inceledim.

Hocam nerden çıkardın vistayı tam randımanla çalıştıracak işlemcinin 4 çekirdekli olduğunu. Bu kadar teknoloji manyağı olmayın. vektörel çizim mi yapacak arkadaş yoksa grafik tasarım mı? bunlar yoksa e4400 yeter. vistayla denedim sorun yok performans iyi.

Nerden çıkardığımı yazdım yukarda. Eğer okusaydın anlardın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.