Şimdi Ara

ARKADAŞLAR SIRALAMAM NE OLUR ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Lys 1 de matematik 40, geometri 16.5 yapmıştım.
    LYS 2
    Fizik: 25 d 5 y
    Kimya: 26 d 4y
    Biyoloji 25d 5y

Diploma puanım tam 80 yani obp 48 gelecek. Ygs sıralamam 22k idi. Sizce ne olur ??? Yardım edenlere çok teşekkür ediyorum.

• UPPPP
  • UPPPP YA UP UP UP
  • 12-14 k
  • Hocam o kadar yükseleceğini pek düşünmüyorum, hatta sıralama düşerim diye korkuyorum ne yalan söyleyim
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN Bİ EL ATIN
  • UPPPPPP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhami onay

Hocam o kadar yükseleceğini pek düşünmüyorum, hatta sıralama düşerim diye korkuyorum ne yalan söyleyim

kesinlikle düşmezsin ama 12k falan zor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabukadnezar2

quote:

Hocam o kadar yükseleceğini pek düşünmüyorum, hatta sıralama düşerim diye korkuyorum ne yalan söyleyim

Hocam çok teşekkür ederim öncelikle cevap yazdığın için. Bana ilk 17k yetiyor açıkçası İTÜ - İnşaat Müh. istiyorum. şansım nedir sence ?
  • ygs 36 k
    mat 29
    geo 12
    fizik 18
    kimya 23
    biyoloji 22 okuldan da 45 puan geliyor tahmini ne olur
  • OBP'li puan hesaplarsan daha rahat yorum yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony

OBP'li puan hesaplarsan daha rahat yorum yaparız.

Hocam ygs hesabını internette yapmıştım 15 puan az gözüküyordu gerçekte işte 15 fazla tgeldi. ondan pek güvenemiyorum obp li puan hesabına. yaptım 460 falan gözüküyor
  • 404 - 410 arası olması lazım :/
  • quote:

quote:

quote:

Hocam çok teşekkür ederim öncelikle cevap yazdığın için. Bana ilk 17k yetiyor açıkçası İTÜ - İnşaat Müh. istiyorum. şansım nedir sence ?

kardeş şöyle söyleyeyim hedeflerimiz aynı .

mat ve biyoloji netimiz aynı . ben geoda 25 net , fizikte 22,5 net kimyada 26.75 net yaptım . bana 10k falan olur diyor sorduklarım .ygsde 16kydı . senin de 16-17kya gireceğini düşünüyorum hocam . ya da tam sınırda kalırsın . şansın çok yüksek . bence itü inşaat gelir

• quote:

quote:

quote:

quote:

mat ve biyoloji netimiz aynı . ben geoda 25 net , fizikte 22,5 net kimyada 26.75 net yaptım . bana 10k falan olur diyor sorduklarım .ygsde 16kydı . senin de 16-17kya gireceğini düşünüyorum hocam . ya da tam sınırda kalırsın . şansın çok yüksek . bence itü inşaat gelir

Ben matematikten sonra o moralle hiç geometri yapamadım. Normalde denemelrde 75 in altına çok nadir düşüyordum o moralle geometriyide çok kötü yaptım. Hocam inşallah ikimizde istediğimiz bölümlere gireriz, tekrardan teşekkürler.

• beyler ben ne kadar geri düşerim?
    ygs 20k türkçe 30 9 sos 28 3 fen 35 5 mat 35 5

obp 49
    mat 26 geo 13 fizik 17 kimya 22,5 biyo 26,25 net
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben matematikten sonra o moralle hiç geometri yapamadım. Normalde denemelrde 75 in altına çok nadir düşüyordum o moralle geometriyide çok kötü yaptım. Hocam inşallah ikimizde istediğimiz bölümlere gireriz, tekrardan teşekkürler.

iyi tatiller dilerim. umarım itüinşaatta karşılaşırız

• FENDE 14 Y ÇOK YAPMISIN AMA BENCE EN AZ 15K BELKI BELI OLMAZ 9K SUPRIZDE OLABILIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: masa70

FENDE 14 Y ÇOK YAPMISIN AMA BENCE EN AZ 15K BELKI BELI OLMAZ 9K SUPRIZDE OLABILIR

Hocam çokte gözüm yok ilk 17K ile itü inşaat tutsun yeter diyorum ben Umarım söylediğin gibi olur, ha bir de teşekkür ederim.
  • Upppp
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.