Bildirim
ARKADAŞLAR SIRALAMAM NE OLUR ???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
UPPPP -
UPPPP YA UP UP UP -
12-14 k -
Hocam o kadar yükseleceğini pek düşünmüyorum, hatta sıralama düşerim diye korkuyorum ne yalan söyleyim -
ARKADAŞLAR LÜTFEN Bİ EL ATIN -
UPPPPPP -
quote:
Orijinalden alıntı: ilhami onay
Hocam o kadar yükseleceğini pek düşünmüyorum, hatta sıralama düşerim diye korkuyorum ne yalan söyleyim
kesinlikle düşmezsin ama 12k falan zor bence -
quote:
Orijinalden alıntı: nabukadnezar2
quote:
Hocam o kadar yükseleceğini pek düşünmüyorum, hatta sıralama düşerim diye korkuyorum ne yalan söyleyim
kesinlikle düşmezsin ama 12k falan zor bence
Hocam çok teşekkür ederim öncelikle cevap yazdığın için. Bana ilk 17k yetiyor açıkçası İTÜ - İnşaat Müh. istiyorum. şansım nedir sence ? -
ygs 36 k
mat 29
geo 12
fizik 18
kimya 23
biyoloji 22 okuldan da 45 puan geliyor tahmini ne olur -
OBP'li puan hesaplarsan daha rahat yorum yaparız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tony
OBP'li puan hesaplarsan daha rahat yorum yaparız.
Hocam ygs hesabını internette yapmıştım 15 puan az gözüküyordu gerçekte işte 15 fazla tgeldi. ondan pek güvenemiyorum obp li puan hesabına. yaptım 460 falan gözüküyor -
404 - 410 arası olması lazım :/ -
quote:
quote:
quote:
Hocam çok teşekkür ederim öncelikle cevap yazdığın için. Bana ilk 17k yetiyor açıkçası İTÜ - İnşaat Müh. istiyorum. şansım nedir sence ?
kardeş şöyle söyleyeyim hedeflerimiz aynı .
mat ve biyoloji netimiz aynı . ben geoda 25 net , fizikte 22,5 net kimyada 26.75 net yaptım . bana 10k falan olur diyor sorduklarım .ygsde 16kydı . senin de 16-17kya gireceğini düşünüyorum hocam . ya da tam sınırda kalırsın . şansın çok yüksek . bence itü inşaat gelir
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam çok teşekkür ederim öncelikle cevap yazdığın için. Bana ilk 17k yetiyor açıkçası İTÜ - İnşaat Müh. istiyorum. şansım nedir sence ?
mat ve biyoloji netimiz aynı . ben geoda 25 net , fizikte 22,5 net kimyada 26.75 net yaptım . bana 10k falan olur diyor sorduklarım .ygsde 16kydı . senin de 16-17kya gireceğini düşünüyorum hocam . ya da tam sınırda kalırsın . şansın çok yüksek . bence itü inşaat gelir
Ben matematikten sonra o moralle hiç geometri yapamadım. Normalde denemelrde 75 in altına çok nadir düşüyordum o moralle geometriyide çok kötü yaptım. Hocam inşallah ikimizde istediğimiz bölümlere gireriz, tekrardan teşekkürler.
-
beyler ben ne kadar geri düşerim?
ygs 20k türkçe 30 9 sos 28 3 fen 35 5 mat 35 5
obp 49
mat 26 geo 13 fizik 17 kimya 22,5 biyo 26,25 net -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Ben matematikten sonra o moralle hiç geometri yapamadım. Normalde denemelrde 75 in altına çok nadir düşüyordum o moralle geometriyide çok kötü yaptım. Hocam inşallah ikimizde istediğimiz bölümlere gireriz, tekrardan teşekkürler.
iyi tatiller dilerim. umarım itüinşaatta karşılaşırız
-
FENDE 14 Y ÇOK YAPMISIN AMA BENCE EN AZ 15K BELKI BELI OLMAZ 9K SUPRIZDE OLABILIR -
quote:
Orijinalden alıntı: masa70
FENDE 14 Y ÇOK YAPMISIN AMA BENCE EN AZ 15K BELKI BELI OLMAZ 9K SUPRIZDE OLABILIR
Hocam çokte gözüm yok ilk 17K ile itü inşaat tutsun yeter diyorum benUmarım söylediğin gibi olur, ha bir de teşekkür ederim.
-
Upppp
Benzer içerikler
- yarı metaller kodlama
- ösym başka şehirde sınava girmek
- barış yayınları zor mu
- adaptasyon kalıtsal mıdır
- msü yatay geçiş var mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X