Şimdi Ara

arkadaşlar sıfırdan 8saat çalışma ile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hemşirelik gelir mi günlük 8 saat kadar çalışsam obp 63 kötü bir öğrenci değilim iyi bir liseye gittim ama hiç çalışmadım tyt40 ayt birkaç net yapabiliyorum

• inşallah

• sizde mi hazırlanıyorsunz hocam

• gelmez desek çalışmıcan mı

• Hocam merak ettiğim bir şey var . 3 aydir bu konuyu hep günde 8 saat çalışsam kazanir miyim diye açıyorsunuz . Cidden bu süreçte hiç 1 kere bile 8 saat çalıştınız mı?
    Eğer 1 kere bile çalıştiysaniz (ki sanmıyorum) evet bi ihtimal gelir
    Ama ciddi cevap vermek gerekirse hayır kazanamazsiniz çünkü netiniz aylardır tyt de 40 net ayt de 5 net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 26 Mart 2022; 19:15:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam trol olduğunuzu düşünmeye başladım.

• hocam günlük 4 saat gibi çalışıyorum ama artmıyor bugün itibariyle farklı bi yöntem deneyeceğim çalışma süremi 8 saate çıkaracığım inşallah başarabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yemin ederim değilim krdeşim

• çok zor zaman az muhtemelen panik olursun son zamanlarda da o panikle verimli çalışamazsın istersen hiç uyuma millet konuları ya bitirdi ya da az konusu kaldı sakinliğini koruyabilirsen belki 100k sıralama yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 26 Mart 2022; 20:8:19 >
  • Katılıyorum hocam.

• jiijii kullanıcısına yanıt

hocam 180 k gibi sıralama istiyorum eğer devamlılık olursa gelme şansı yüksek demi

• önüne bir kağıt al, kalan konuları ve yapabileceğini düşündüklerini tek tek yaz. sonra bir daha foruma dönmeden her gün oturup o konuların anlatımını izleyip test çözüp iyice öğrendiğini hissettikten sonra konu başlığının yanına bir tik at ve devam et. seni sadece böyle şeyler motive eder, bir ay sonunda ne yaptığını görmüş olursun

• selmanaa S kullanıcısına yanıt

dediğim gibi heyecanını ve az zamanın kalmasının oluşturduğu baskıyı bastırabilirsen olabilir ama yüksek ihtimal diyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 26 Mart 2022; 21:39:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.