Ben babadan yoksun büyüdüğüm için bir olgunluğa ulaştıgımı düşünüyorum. 17 yaşındayım, annemle ve eşiyle kalıyorum iyi anlaşıyoruz.
Buraya kadar problem yok, ben büyük insanlarla acok iyi geçinirim yani konusmad ilimiz esprilerimiz vs uyuşur. Ağzımın cok iyi laf yaptıgı söylenir herkese karşı büyükler arkadşlar vs tarafından..
Ben Düz lisedeyim ama okuldaki çoğu kişiyle iyi anlaşamıyorum,
Onlar bana şaka yapıyor ben birşey demiyorum ama ben yapınca suç gibi oluyor, Küfür etmiyorum (süt cocugu değilim sadece ahlak), yalanclık yapmıyorum ama başkaları genelde tam tersi tiplerle geziyor, Sınıfta politik görüşlerim ve dini görüşlerimden dolayı tavırlar var(arkadaşlıktan bağımsız) resmen sınıf 2 ye bölündü zaten, bir tarafta benim onlara göre "marjinal" görüşlerimi savunanlar, bir tarafta "dini kesim(aslında ne derece bilinmez ana avrat küfür edip içki içen ardından bana gelip din konusu açanlar"
Arkadaşlarımla yüzyüze cok iyi anlaşırız, (-gerçek arkadaşlarım- yaklasık 50-100 kisi dışarı cıkabildiklerim dost gibi 10-15) facebooktan ise pek anlaşamam yani yüzyüze iyiyiz ama facebooktan yazan yok :) bu acaba ters birşey mi? yani facebooktaki insanların yazmama durumunamı tepki vermeyeliyim yüzyüze durumuna mı?
Mesela ben birşeyin yernide yapılması gerektigini düşünüyorum. Stand işinde calısıyordum kızlar şakalasıyor oyun oynuyor kendi kendilerine müşteri varken.. ben buna kızdım mesela, yada birisi bağırdıgında cok tepki veririm..
Yerine göre içki çiyorum sigara kullanmıyorum, arkadaşlar arasında "esprili-eğlencei" olarak tanınırım samimi arkadaşlarımla birbirimize "eşşek şakası" yaparız zaten bolca..
SİZCE BEN HAYATTA YANLIŞ İŞLER Mİ YAPIYORUM?
cevap arkadaşlar lütfen.
normal gözüküyo
üste lütfen
üsteeeeeeee
Normal bi hayatin var. Seni boyle bi konu acmaya iten nedir ?
Sana kendimi anlatıyım ben her ortama ayak uyduran biriyim espri konusunda ise arkadaş arasında çok iyiyimdir yani herkesle rahat anlaşırım. Neyse işte ben lise sonda okul değiştirmek zorunda kaldım ve yeni bi liseye başladım ama sınıf tam anlamıyla kafa yapıma aykırıydı (din ve siyasi görüş olarak heleki siyasette tüm sınıf aynı görüşteydi) bende bu yüzden hepsinden soğudum işte tenefüste ise inan yan sınıflara gider takılırdım öle bi sınıftı işte haaa polemiğede girmedim sonuçta illaki birinin kafa göz dağıtır atılırdım okuldan bende bıraktım onları kendim öss ye çalıştım aslında ilk gün farketmedim konuştum ama sonra tamamen uzaklaştım hatta günde 1 cümle zar zor konuşuyodum sadece sınıfta 2 kişiyle konuşurdum onlarlada iyi konuşuyoduk ama geri kalanlarla yıl sonuna kadar 5-10 kelime anca konuştum hatta bazılarıyla bir kelime bile etmedim. Kısaca sen hayatta başarılısın olur böle olaylar heleki lisede çok olur kafana takma okulda 3-5 kafa yapına uygun adam bul kendi grubunu kur onlarla takıl boşver sınıfı gül gibi geçinirsin. Aslında zerre kadar birisinin din ve siyaset görüşleri beni ilgilendirmez ama devamlı 1980 deki gibi her dakkada kafa şişirilmezki devamlı siyaset yapılmaz arkadaş çünkü hayatta kanka olduğum adamlar siyasi görüşüm benden farklıydı ama banada cephe almadılar yani ne yazıkki tr de insana siyasi ve dini görüşüne göre davranıyolar. Boşver panpa herkezle arkadaş olman şart değil.