Şimdi Ara

Arkadaşlar sayısalım sizce tercih yapsam mı :(((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınavda 70 bininci oldum arkadaşlar. Hep ytü makine istiyordum. Ama sıralamam tutmuyor. Orda okuyan bi arkadaşım şey dedi. Çevre mühendisliği yaz ytü nün. İlk sene ortalamanı yüksek tut makineye geçiş yaparsın dedi. Sizce böyle bir şey mümkün mü mümkünse nasıl mümkün. Sizce ytü çevre müh. yazsam mı ? arkadaşlar moralim çok bozuk. Ya da tekirdağ namık kemal makine mi yazsam ? Yoksa hiç tercih yapmayıp seneye bi daha mı hazırlansam ? Arkadaşlar nolursunuz fikirlerinize ihtiyacım var kaç gecedir uyuyamıyorum valla :(

# Mechanical Engineering #
  • kardeş benim de durum senden farklı değil 74 bin :S illa da ytü makina diyorsa gitme bence.yatay geçiş için gitmek riskli diye okuyorum genelde. allah yardımcımız olsun..

Orijinalden alıntı: ~Artvin08~

Sınavda 70 bininci oldum arkadaşlar. Hep ytü makine istiyordum. Ama sıralamam tutmuyor. Orda okuyan bi arkadaşım şey dedi. Çevre mühendisliği yaz ytü nün. İlk sene ortalamanı yüksek tut makineye geçiş yaparsın dedi. Sizce böyle bir şey mümkün mü mümkünse nasıl mümkün. Sizce ytü çevre müh. yazsam mı ? arkadaşlar moralim çok bozuk. Ya da tekirdağ namık kemal makine mi yazsam ? Yoksa hiç tercih yapmayıp seneye bi daha mı hazırlansam ? Arkadaşlar nolursunuz fikirlerinize ihtiyacım var kaç gecedir uyuyamıyorum valla :(

yatay geciş öyle söylendiği kadar kolay bişe değil.proğramda 100 kişi var diyelim ilk 3 e girersen gecersin .bu riski almaya değr mi seneye grmk mi?karar senn
  • Arkadaşlar o zaman tekirdağdaki namık kemal üniversitesine ya da edirnedeki trakya üniversitesine gideceğim makine mühendisliği okumak için. Sizce böyle mi yapsam. Yoksa seneye sınava bi daha mı hazırlansam ? Kafam iyice karışmıştı. En azından yatay geçiş olayını aradan çıkardım.

• sakın düşünme sınavdan sonra unide insan salar kendini dersler öle lisedeki gibi değildir takan hocalar olur bişey olur eğer yaty geçiş düşünüyorsan istanbul gibi biyerde ytu gibi bir uni de sosyal hayatının olmaması gerek öss ye hazırlanırkenki durumdan daha beter çok sıkı çalışman lazım ki ortalamanı 3.60 ın üstüne çıkarasın bence anadoludan bi makineye gitsen daha iyi olur
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: urqun

sakın düşünme sınavdan sonra unide insan salar kendini dersler öle lisedeki gibi değildir takan hocalar olur bişey olur eğer yaty geçiş düşünüyorsan istanbul gibi biyerde ytu gibi bir uni de sosyal hayatının olmaması gerek öss ye hazırlanırkenki durumdan daha beter çok sıkı çalışman lazım ki ortalamanı 3.60 ın üstüne çıkarasın bence anadoludan bi makineye gitsen daha iyi olur

Sence tekirdağ namık kemal ve edirnedeki trakya üniversitesi nasıldır makine müh. olarak ? Oraları yazsam mı ?

• valla bilemiyorum oraları ankara izmir düşünmez misn tutan yer yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Artvin08~

Hocam istanbulda yaşıyorum evime yakın olması için çevre iller tercihim.

dostum eğer tutuyorsa bu iki şehirden birine kesinlikle git derim küçük memlekette canın sıkılır bak benim arkadaşım eskişehirden geldi kütahyaya adam arkadaş ortamı falan yapı ama şehir yüzünden depresyone girdi hala 3. senesi ama 1. sınıfta hem bir kaybın olmaz max 10 saatlik yol herikiside hem marka üni hepsi amaseçim senin
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.