Şimdi Ara

ARKADAŞLAR RC ARABA HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben rc bir araba almak istiyorum ama hevesim geçici ugrasmak istemiyorum 150 100 lira civarında zaten bunlar rc ooluyormu olmuyormu bilmiyorum ama oyuncak tarzı off road bişey arıyorum iki tane buldum MAİSTO DUNE BLASTER ve MAİSTO LAND ROVER DEFENDER arkadaşlar dediğim gibi hevesim geçici zaman geçirmek amacıyla almak istioyrum sizce bunlar uygunmudur lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler :))

• Hocam oyuncak bunlar 4 kalem pille calisiyor yurt disindan alabiliriz derseniz dx.com ve banggod bakin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efbiyay

Hocam oyuncak bunlar 4 kalem pille calisiyor yurt disindan alabiliriz derseniz dx.com ve banggod bakin derim

Bunlar alınmazmı diyosun ?
  • biraz yardımcı olurmusunuz
  • Yani ben olsam almazdim alacak olsam bile range roveri begenmedim biraz bekleyin ben size birkaç yurt dişi ornek gostereyim ama söylediğimiz fiyata tam olarak RC değil ama yari RC yari oyuncak bisiler bulabiliriz sizin istedikleriniz tamamen oyuncak kategorisinde

• http://m.banggood.com/index.php?com=detail&t=showMoreDesc&products_id=916960

Bunlara bakin derim özelikleri ayni fakat görüntüleri farklı seciminizi yapin yurt disindan alin gelmesi 30 gün filan sürüyor biraz arasririrsaniz banggood dan nazil alisveris yapabileceğiniz gorursunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yabancı siteden alıp alamıyacagımı bilmiyorum türk sitelerde buldugum bunlardı zaten bütçemde cok acık değil rc konusunda bu araçlar güzel ama yabancı site olayuını hiç bilmiyorum zaten türk sitelerindende dogru duzgun alışveriş yapmışlıgım yok dahaca
  • O zaman yurt içine yonelin bütçeyi 200 yaparsanis carisma RC lere bakin

• İsterseniz PM atin rahat konusalim

• quote:

O zaman yurt içine yonelin bütçeyi 200 yaparsanis carisma RC lere bakin

şuan elimde 110 nakit var üzerine ekliyecektim zaten ama 200 liraya türk sitelerden ne önerebilirsiniz off road yani oyuncakta olabilir sıkıntımı geçirsin yeterli zaten etraf çimen toprak oynamak istiyorum elimde kalmasın yeterli
  • http://m.gittigidiyor.com/urun/126133877. Veya bulunduğunuz yerdeki oyuncakcilara gidin test ederek alin o şekilde daha mantikli sizin için dikkat etmeniz gerekenler max kaç km hiz pil kapasitesi minimum 1000 ma olmalidir 4 ceker. Mi bunlara bakarak alabilirsiniz

• quote:

http://m.gittigidiyor.com/urun/126133877. Veya bulunduğunuz yerdeki oyuncakcilara gidin test ederek alin o şekilde daha mantikli sizin için dikkat etmeniz gerekenler max kaç km hiz pil kapasitesi minimum 1000 ma olmalidir 4 ceker. Mi bunlara bakarak alabilirsiniz

teşekkürler ama link hata verdi
  • Sondaki noktaya silin mobil olduğum için yanlislikla yazmisim noktayi isterseniz telefonla arayin ayrintili bilgi vereyim belki sizin de hosunuza gider baslarsiniz bu hobiye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.