Şimdi Ara

Arkadaşlar Para Kazanmak İster misiniz ? O halde bakın !?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Malatyalıyım. Çanakkale'de öğrenciyim. Malatyalı olduğum için haliyle kayısımız var. Gün kurusu. Ben bunları Çanakkale'ye götürebilirsem kilosunu en az 15 TL'den satabilirim.

Bu kadar malzemeyi Çanakkale'ye götürme imkanım olmadığı için buraya böyle bir konu açma gereği duydum. Kayısı bildiğiniz üzere çok yararlı bir meyvedir biraz sonra da yararlarını maddeler halinde yazacağım.

Arkadaşlar gelelim para kazanma mevzusuna. Bunları satmam da sizler bana ortak olacaksınız. Özellikle batıda yaşayan arkadaşlarıma sesleniyorum (orada iyi satılır). :) Arkadaşlar sizler çevrenizde ki insanlara böyle bir işe giriştiğinizi söyleyeceksiniz ve kayısı alıp almayacaklarını soracaksınız. Yani aslında işin burası sizin ticari zekanıza ve yeteneğinize bağlıdır. Örnek veriyorum kayısı yaşlılar için çok yararlı bir üründür. Siz bunu ve "para kazanmak için sağlımızı kaybedip, kazandığımız parayla tekrar sağlıklı olmaya çalışıyoruz" lafın da ki imayı kullanarak ticaret yapacaksınız.

Olay şöyle olacak siz bir amcaya söylediniz o da tamam dedi. Ve bu kişi tanıdığınız. Diyecek ki amcamız; 'bana 3 kilo getir'. Diyeceksiniz amca parası ve kargo ücreti peşin.
    Amca da kabul ettiğine göre size ücreti verecektir. Burada ki kargo ücreti sabit ancak sizin kilo başı ücreti sizin söylediğiniz fiyata bağlıdır. Örnek; ben size 12'den kilosunu vereceğim ama siz amcayı ikna ederseniz 17'den ya da 20'den satarsınız. Size kalmış. Tek zararınız biraz dil dökmek olacaktır.

Arkadaşlar satılmaz falan diyen arkadaşlarımız, güven olmaz diyen arkadaşlarımız haliyle olucak. Ancak kayısı çok fazla tüketilen ve alınan bir malzeme. Ve bende öğrenciyim harç parası ev parası derken para biriktirmem gerekli. Ondan böyle bi işe kalkıştım. Bana yardımcı olabilecek güveneceğim arkadaşlara ihtiyacım var.

Kendine güvenen arkadaşlar varsa telefon numaramı vereceğim.

Kayısı gün kurusudur arkadaşlar. Ben isteyene 12 TL'den vericem. Dediğim şekilde işe girişmek isteyen girişimci arkadaşlarım olursa çok sevinirim. Para geldiği gün kargoya veririm kayısıyı.

Yanlış yere açtıysam ve sürç-i lisan ettiysem affola. İyi geceler diliyorum :)

KAYISI
    • Kan yapıcıdır, kansızlığa iyi gelir,
    • Güzel bir cilt ve saç için olumlu etkileri vardır,
    • Özellikle akciğer kanserinin önlenmesinde yardım eder,
    • Kalp hastalıklarının ve kataraktın önlenmesinde yardımcıdır,
    • Kemik erimesinin önlenmesine faydalıdır,
    • Sinirleri gevşetip uyku verir
    • Kabızlık çeken ve sindirim sisteminde sorun yaşayanlar için faydalıdır,
    • Sabahları aç karnına yenilen kuru kayısı sindirim açısından faydalı olmanın yanı sıra cilde de canlılık katar;
    (1 adet kayısı=15 kalori)
    Daha bir çok madde var bunlar bir kaçı. :)

• 100 kavonoz bal 10 lira

• not: okumadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paranormal Erotizm -- 25 Ağustos 2013; 4:42:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eleştirilerinizi de açığım tabii :)
  • Fiyat şaka mı ? 20 liraya bizden ortada ürün yokken kim neden alsın ? 3-5 lira kar için millet kendini rezil edip sana aracı olsun istiyorsun herhalde ben mi anlamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal Erotizm

not: okumadım.

15 lira ile ne olacakki
    hem 15 lira hepsi kar olsa bile para değil
    insanlar bana 10 lira için bile kazık attı
    babam beni bu ilçeye mahkum etti
    evlenmek istesem nasıl mutlu olucam
    güzel kız bulamıyom para olmadan
    mutsuzum burda

• quote:

Orijinalden alıntı: pixelboy

Fiyat şaka mı ? 20 liraya bizden ortada ürün yokken kim neden alsın ? 3-5 lira kar için millet kendini rezil edip sana aracı olsun istiyorsun herhalde ben mi anlamadım?

Öncelikle değerli yorumun için teşekkür ederim en azından konu ile alakalı. Bahsettiğim gibi tanıdığın birisiyle sohbete girersen sana güvenen birisiyle olur. Burada ki tek sorun bana güvenmen kalır. Bak bu işi yapıp çok para kazanan kişi biliyorum. Ben Çanakkalede 3er 5er kilodan harçlığımı çıkartığımı bilirim. Yani aylık 2000 TL çıkarmaz bu sana. Burada ki hitabetim harçlık arayan insanlara. Çanakkale'de bi çok kez Malatyadan kayısı istettim. kilo başına bana 5 tl kaldı. Bi haftada 10 20 kilo satsan harçlık ve masrafı yok. Sizi bilmem ama ben öğrenciyim ve çok işime yaramıştı. Yanlış bir şey yazdıysam özür dilerim. Bu konu sadece fikir aşamasında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Meyve - sebze hallerinde en ala kayısının kilosu bile 5 lirayı geçmiyor. 15 liraya 1 kilo kayısı alacak kadar keriz değil kimse.

Kurutulmuş kayısı da olsa aynı şey.
  • para var sıkıntı yok çok şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Meyve - sebze hallerinde en ala kayısının kilosu bile 5 lirayı geçmiyor. 15 liraya 1 kilo kayısı alacak kadar keriz değil kimse.

Teşekkür ederim değerli yorumun için. Kardeşim ben Çanakkale Kepezdeyim. Ve Kepezin en meşhur şeyi kayısıdır. Kayısı festivalleri vardır. Ancak ben orada 15 TL'ye kayısı sattığımı biliyorum 5 kilo 10 kilo. Bahsettiğim gibi biraz dil gerekli olayı anlatabilmen için. Ayrıca 5 TL diyorsun da burada fabrika sahipleri bizden 7,8e alıyor kim bunu 5e satıyor anlamış değilim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihAkturk1453

quote:

Meyve - sebze hallerinde en ala kayısının kilosu bile 5 lirayı geçmiyor. 15 liraya 1 kilo kayısı alacak kadar keriz değil kimse.

Teşekkür ederim değerli yorumun için. Kardeşim ben Çanakkale Kepezdeyim. Ve Kepezin en meşhur şeyi kayısıdır. Kayısı festivalleri vardır. Ancak ben orada 15 TL'ye kayısı sattığımı biliyorum 5 kilo 10 kilo. Bahsettiğim gibi biraz dil gerekli olayı anlatabilmen için. Ayrıca 5 TL diyorsun da burada fabrika sahipleri bizden 7,8e alıyor kim bunu 5e satıyor anlamış değilim?

Ankara İskitler çevresindeki meyve ve sebze halini dolanabilirsin. Hafta sonları evin ihtiyaçlarını avm'den almak yerine buradan alıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FatihAkturk1453

quote:

Ankara İskitler çevresindeki meyve ve sebze halini dolanabilirsin. Hafta sonları evin ihtiyaçlarını avm'den almak yerine buradan alıyorum.

Hocam yediğin kayısı, kayısı mı ? Türkiyenin yaklaşık olarak yüzde 70in de kayısı yetişiyor ki bunu bir coğrafyacı olarak söylüyorum. Ancak Malatya'nın kayısısı dünya markası. Bahsettiğim olayı bi deneyin hocam. Malatya'da bi arkadaşım var satıyor isterseniz size getirtebilirim falan deyin. Deneyin bakalım. Zarar gelmez demi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.