neden acaba hiç formda p850 den bahsedilmiyor.kullanan mı yok yoksa herkes memnun yazacak bişey mi yok
bu kadar kötü bir samsung hakkında ne yazalım ki, hemde baya eskidi be dostum...
yok be dostum bence kötü telefon sıfatını haketmiyor daha niceleri varken
samsungun üst bir modeli olan telefon bu kadar kaba, saba, kalitesiz ve özelliksiz olmamalıydı, zamanında çok tartışmıştık bu konuyu...
tamam dostum senin fikirlerin belli.hoşuna gitmemiş belliki.her güzel telde olan özellikler bunda da var.artı 3.2 mp lik kamera diğer kapaklı tellere göre daha şık.tabi kişiye göre değişir mesalasen sevmemişsin
Zamanında aldım kullandım, hatta başka foto çeken cihazlarla karşılaştırdım olumlu ve olumsuz yerlerini yazdım tek tek. Velhasılı aldım en fazla 10 gün sabrettim ve sattım. Şekil ve karizma açısından 1 numara, ama özellikler ve kullanılabilirlik açısından berbat... En rahatsız olduğum tarafıda, ahize sesi, yani konuşmaların hic birini duyamıyosun. Arama butonunu kullanarak arama yaparsan, konuyla ilgili çok şey bulabilirsin...
p850 yerine k790i'yi tavsiye ediyorum.paranı biraz daha kıyıp N73 de alabilirsin