TRADE VE POKE YAKALAMADA HATA VERİYO HERKESTE OLUYOMU?
öRNEK:You threw a Poke Ball at Shiny Lotad and captured it!Query error! Duplicate entry '59586466' for key 1
evet bendede oluo kapadılar şu an galiba girilmio
bana latios çıktı bu hata yüzünden yakalayamadım ve 3 master ballum gitti
evt dünden beri bu hata var ne pokemonlar geldi yakalayamadim ya
evet ay hataaaaaa yetti artık bu hataaaaaa
ewet banada oluyo bi çözümü yok mu üs makamlara müracat etsek onlar bi çareseine baksa site ile irtibata geöseler han i diyom olmaz mı yardımcı olursanız sevinirim
Kendi pokemonlarımı göremiyorum şuan.Harita da dolaşsam hata veriyo. Gitti sürüyle pokemon.
Site kafayı yedi sanırım :D Query error! Can't open file: 'pokemon.MYI' (errno: 145) dio bnde de
beyler sakin olun bu gün sitede bi sorun var harira acılmıyo exs ve para gelmeyo pokemon cıkmıyo bu gün sitede muhakkak bi sorun var bu sorun uzun sürerse ki inşallah sürmez sürerse üs makamlara başvuralım onlar yardımcı olur belki... bide eğer sorunu çözen veya çözmeyi bilen varsa eğer mutlaka haber versin pm atsın mesaj yazsın ama muhakkak haber versin çok seviniriz bunu hepimiz için yapın
harbiden acaib kotu onların yuzunda 4 lulerin 1 incilerini yenmiyorum karsıma bi efsane cı8karda yakalayamam dunyam yıkılır die :D
oyun düzelti 12 saat aralıksız oynadım bana mısın demedi
ARKADAŞLAR OYUNUM DÜZELDİ HEHEHE:D
internet explorer kullanıyosan olabilir
ınsanı bayıyo bu hatalar artık ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme