Şimdi Ara

Arkadaşlar ÖSYM bu sene polinomlar dan yine zor soru sorar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acaba ÖSYM bu senede geçen seneler gibi yapar mı?
    Çünkü Türevde hic korkmuyorum ama şu polinomlardan baya tırstım. Acaba bu konuyu nasıl halletmeli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C70472F6 -- 11 Şubat 2020; 10:6:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mecbur soracaklar , yoksa kimseyi eleyemezler. Herkes bilinçli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki kardeşim gördüğüm kadarıyla sadece polinomlardan eleyici soruyor sence bu senede öylemi yapar yoksa başka konulardan sorma ihtimalde varmi?

• Fonksiyon, parabol, ikinci derece denklem, polinom, eşitsizlik
    Bu konulardan zor sorması muhtemel bana göre

• Polinomda pek bir numara olmadığı için mecbur zorlamak zorundalar.

Mesela bazı polinom soruları var türev alarak çözebilirsin sadece. Ordan bile soru gelebilir neden olmasın. Zorlandığımdan değil ama sınav anında düz polinom sorusunda türev almak ne kadar akla gelebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 11 Şubat 2020; 11:31:7 >
  • Peki o dediğiniz konuları en güzel nereden öğrenebilirim
    Ayt karekök başlayacağım sipariş verdim daha gelmedi
    O konulardan soru kaçırmamak için hangi kaynakları çözeyim nasıl bir yol izlemeliyim?

• bol soru çöz derim konuu çalışmak polinomda pek yaramaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence bu sene lti ve trigo üzerinden zorlayabilir geçen senelerde bu konulardan pek zorlamamıştı.

• Geçen sene ayt matematikte iki küme sorusu bir trigonometri sorusu 2 tane de polinom sorusu eleyici soruydu lti kısmından zorlamak yerine buradan zorlamışlardı garip bir şekilde yine sağlam sorular geleceğini düşünüyorum. Birçok kişi pek fazla önemsemiyor bu konuyu ama çok önemli bir konu

• Bilemeyiz . Her sene değişir o. Ben karekök çözmüştüm polinomu yapmıştım . Karekök acil iyidir

• Gecen seneki trigolar saglamdi bence

• Tabiki sorar

• Ben ÖSYMnin mattan zor sorduğunu düşünmüyorum sadece kaliteli sorular soruyorlar daha önce pek görülmeyen ama yine de konunun temeline hakim biri için kolay sorular

• quote:

Orijinalden alıntı: Pisakko55

Ben ÖSYMnin mattan zor sorduğunu düşünmüyorum sadece kaliteli sorular soruyorlar daha önce pek görülmeyen ama yine de konunun temeline hakim biri için kolay sorular
    kesinlikle böyle konunun temel hatlarını kavramış biri rahat yapar bence çoğu soruyu
  • Geçen seneki polinomların aşırı zor olduğunu düşünmüyorum. Bu sene de aynı sorarlar bence

• Aynen öyle hocam ben de abartıldığını düşünüyorum sadece 2017 deki polinom soruları gerçekten iyiydi hem uğraştırıcı hem görmesi zordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.