Arkadaşlar müzisyenim , bateri çalıyorum..Problemim şu ki yeni sahne almaya başladığımız mekanda sigara içilmesine izin veriliyor ve yaklaşık 4 saat sahnede kalıyorum..4 saat boyunca havalandırma da yok sanırım bildiğiniz duman altı göz gözü görmeyen bir yerde sigara dumanı soluyorum (sigara içmiyorum , içmeyi bırakın sigaraya dokunamıyorum küllüğü çöpe dökmek için dokunamayacak kadar tiksiniyorum)..
tabi bu 4 saatlik duman banyosundan sonra her yerim kokuyor be oradan üstümü değiştirmeden çıkamıyorum orada giydiklerim artık sadece orada giyiyorum bu da bir derece katlanılıyor ama ertesi güne yaptığı baş ağrısı ve mide bulantısı çok rahatsız etmeye başladı.. Buna nasıl çözüm bulabilirim aklıma ilk gelen bateri mikrofonlandığı için önünü şeffaf bir cam duvar örülüyor akustik sesi yakın çevreye gitmesin sadece mikrofondan duyulsun diye bu cam duvara 3-4 tane küçük vantilatör takıp dışarı doğru üflese acaba benim olduğum alanı temizler mi..Ama temiz hava girişi yok mekana aklına güzel bir çözüm gelen varsa yardımcı olursa çok minnettar kalacağım..