ARKADAŞLAR BEN LİSE 3. SINIF ÖĞRENCİSİYİM. TİCARET MESLEK LİSESİ MUHASEBE BÖLÜMÜ OKUYORUM, HERKESİN FİKRİ FARKLI KİMİ 2 YILLIK BOŞA DİYOR, KİMİ LOJİSTİK V.B SEKTÖRLERDE GARANTİ İŞ DİYOR, BU ARALAR YENİ MEZUN OLMUŞ YADA ÇEVRESİNDE GÖZLEMLEDİGİNİZ BU TİP KİŞİLER VAR MI 2 YILLIK OKUYUPTA İŞ İMKANLARI HAKKINDA ? ÇEVREMİZ GENİŞ ANCAK SINAVSIZ GEÇİŞ İLE HANGİ BÖLÜME GİRMELİYİM KAFAM KARIŞIK
Açıkçası ne olmak istediğine bağlı muhasebe bürosunda çalışıp, gelişip mali müşavir olurum diyorsan 2 yıllık okumana gerek yok açıktan oku daha iyi. Diğer mesleklere yönelicem kendimi geliştiricem diyorsan 2 yıllık oku (bulunduğun şehirde). Bende TML mezunu 2 yıllık İst üni muhasebe vergi uygulamaları bitirdim elde 0 . okumak için okudum kendimi geliştiremedim . Okul bişey kazandırmadı . Yeniden hazırlanıyorum bir yanda da çalışıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Cém
Açıkçası ne olmak istediğine bağlı muhasebe bürosunda çalışıp, gelişip mali müşavir olurum diyorsan 2 yıllık okumana gerek yok açıktan oku daha iyi. Diğer mesleklere yönelicem kendimi geliştiricem diyorsan 2 yıllık oku (bulunduğun şehirde). Bende TML mezunu 2 yıllık İst üni muhasebe vergi uygulamaları bitirdim elde 0 . okumak için okudum kendimi geliştiremedim . Okul bişey kazandırmadı . Yeniden hazırlanıyorum bir yanda da çalışıyorum.
usta 4 yıllık maliye'ye ne dersin ? aktif bir meslek gibi geldi bana hem ünv. kapsadıgı bölümlerde gayet geniş puanıda düşük
@cangezici
Olur kardeşim Maliye geniş kapsamlı bir bölüm memurluk için bastırırsın yeterki okulu bitir ve kendini geliştir aynı cizgide.