Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ÖN LİSANS (2 YILLIK) YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN LİSE 3. SINIF ÖĞRENCİSİYİM. TİCARET MESLEK LİSESİ MUHASEBE BÖLÜMÜ OKUYORUM, HERKESİN FİKRİ FARKLI KİMİ 2 YILLIK BOŞA DİYOR, KİMİ LOJİSTİK V.B SEKTÖRLERDE GARANTİ İŞ DİYOR, BU ARALAR YENİ MEZUN OLMUŞ YADA ÇEVRESİNDE GÖZLEMLEDİGİNİZ BU TİP KİŞİLER VAR MI 2 YILLIK OKUYUPTA İŞ İMKANLARI HAKKINDA ? ÇEVREMİZ GENİŞ ANCAK SINAVSIZ GEÇİŞ İLE HANGİ BÖLÜME GİRMELİYİM KAFAM KARIŞIK

• Açıkçası ne olmak istediğine bağlı muhasebe bürosunda çalışıp, gelişip mali müşavir olurum diyorsan 2 yıllık okumana gerek yok açıktan oku daha iyi. Diğer mesleklere yönelicem kendimi geliştiricem diyorsan 2 yıllık oku (bulunduğun şehirde). Bende TML mezunu 2 yıllık İst üni muhasebe vergi uygulamaları bitirdim elde 0 . okumak için okudum kendimi geliştiremedim . Okul bişey kazandırmadı . Yeniden hazırlanıyorum bir yanda da çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Açıkçası ne olmak istediğine bağlı muhasebe bürosunda çalışıp, gelişip mali müşavir olurum diyorsan 2 yıllık okumana gerek yok açıktan oku daha iyi. Diğer mesleklere yönelicem kendimi geliştiricem diyorsan 2 yıllık oku (bulunduğun şehirde). Bende TML mezunu 2 yıllık İst üni muhasebe vergi uygulamaları bitirdim elde 0 . okumak için okudum kendimi geliştiremedim . Okul bişey kazandırmadı . Yeniden hazırlanıyorum bir yanda da çalışıyorum.

usta 4 yıllık maliye'ye ne dersin ? aktif bir meslek gibi geldi bana hem ünv. kapsadıgı bölümlerde gayet geniş puanıda düşük
  • @cangezici

Olur kardeşim Maliye geniş kapsamlı bir bölüm memurluk için bastırırsın yeterki okulu bitir ve kendini geliştir aynı cizgide.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 yıllık mı 4 yıllık mı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.