Bildirim
ARKADAŞLAR ÖLEBİLİRİM!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
geçmiş olsun.
doktora gitmek yerine bilgisayar başında oturmayı seçiyorsan, evet ölebilirsin._____________________________ I am young, I am handsome, I am fast, I am pretty and can’t possibly be beat either.
The rest is up to you…
Muhammed Ali -
Konu açacağına en yakın hastaneye gitsene arkadaşım,sakata gelme sonra
Merak etme ölmezsin. _____________________________ "Medeniyet dediğin açmaksa bedeni,
Desene hayvanlar bizden daha medeni."
Mehmet Akif ERSOY -
Doktora gitmek Öldürür Dh yazı yazmak kurtarır arkadasım 
iyi bilirdik _____________________________ AkVaRiSt

-
Ben de ölebilirim. Bunda şaşılacak bir durum yok. -
beyin kanaman oldugunu dusunuyorsun ve buraya konu acıyorsun
bize iyi bilirdik demek duser o zmn_____________________________
Stargate Sg-1 , Stargate Atlantis , Battlestar Galactica , Supernatural , Heroes , Coupling UK , Lost ,
Prison Break , Dexter , How I Met Your Mother , My Name Is Earl , Kyle Xy , Terminator: TSCC ,
Chuck , House M.D , The Big Bang Theory , Taken , Lost Room , Band Of Brothers , Two And A Half Men , South Park
-
arkadaşlar doktora gitmeyi gerek bulmuyorum çünkü kendimi çok iyi hissediyorum vebiraz araştırma yaptım şu anda birsorun yok gibi hem dh benim herşeyim inanmayanda inanmasın çokta umrumda hemde size yalan borcum yok _____________________________ -
Merak ediyorum..
Konu açmak için okulda sürekli aksiyon mu yapıyorlar?
Şunu yapalımda konu açayım bugün foruma
Neyse hadi geçmiş olsun.._____________________________ Bu kullanici adi, sinirsiz uzaklastirilan bir kullaniciya ithafen alinmistir. -
çiçeklerin benden[ 5-6 saniye bakın] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur45 -- 20 Kasım 2008; 14:10:20 >_____________________________ -
saolun arkadaşlar çok iyi moral veriyosunuz zaten canım burnumda 

_____________________________ -
helal olsun bilader helavayı sen dert etme 
_____________________________ -
acuna olum tehdıdı konusuna gırmen senın ıcın cok yararlı hocam
Hastaneye gıtsene hemen ne duruyon burda
_____________________________ The king of the ordinary, the king of analogous, the king of the nonsense, the king of the emptiness, the king of lonelyness, insignificance, the king of abundance, the king of destruction.
- bashole -
-
quote:
Orjinalden alıntı: qburix
arkadaşlar bugün başımın sol tarafına arklarla şakalaşırken bir ark kafa attı o an başımdöndü şimdide hareket ettikçe ahrıyor beyin kanamasından ölebilirim bu konuda biraz yardım edermisiniz? tam bir bilgim yok bu konuda lütfen hakkınızı helal edin
ahrıyor ne la
_____________________________ Su sesi,Para sesi,Fan sesi
-
quote:
Orjinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses
quote:
Orjinalden alıntı: qburix
arkadaşlar bugün başımın sol tarafına arklarla şakalaşırken bir ark kafa attı o an başımdöndü şimdide hareket ettikçe ahrıyor beyin kanamasından ölebilirim bu konuda biraz yardım edermisiniz? tam bir bilgim yok bu konuda lütfen hakkınızı helal edin
ahrıyor ne la
ahramak hacu ıste
ahlamakla aglamak evlılıgınden dogan
ahuaa sesı gıbı bişi
senın hıc ahramadımı GGS_____________________________ The king of the ordinary, the king of analogous, the king of the nonsense, the king of the emptiness, the king of lonelyness, insignificance, the king of abundance, the king of destruction.
- bashole -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler