Şimdi Ara

Arkadaşlar NEXT YE-9950 CIS D-SMART UYDU ALICISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bi sorum olcak tam bilmiyorum . NEXT YE-9950 CIS D-SMART UYDU ALICISI bu uydu alıcısını almayı planlıyorum fakat bu uydu alıcısı hotbird yayınlarını almak istesek alabilirmiyiz 2.çanagı ekleyip.bu uydu alıcısı güncelleme yapılabiliyormu son olrak.teşekkürler

• tabiki kac tane canak anten bağlarsan bağla hepsini izlersin... sorun olmaz....
    cihaz yeni yazılım olduğu zman otomotik olarak kendini güncelliyor.
  • ama cihazda emu yok yani hotbirdeki şifreli kanalları açmaz
  • ben aldım 2 gün sonra iade ettim.donup duruyor.kanalları yawaş geçiyor.kitlendimi fişi çekmekten başka çaren yok sonra değiştirdik sunny aldık 1 haftadır kullanıyorum.sorun çıkarmadı.genede sana kalmış
  • bende daha yei aldım fakat hiç donmadı sanırım yazılımla ve direkt yayınla alakalı bir sorun
  • Arkadaşlar D-smart ta markalar önemli değil.
    Bütün receiverler aynı.
    Markalar sadece etiket
  • evet Humax üretiyor cihazları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arkadaşlarada hep gülüyorumnext alma sunyy al yada botech al diyenler neye göre derler anlamam D smart konusunda bunların hepsi aynı cihazki sadece ön panel ve isimleri farklı,yerli uydu cihazınmı varki bunlar üretsinler sadece humaxtan alıp yada humax a yaptırıp isim basıyorlar.
  • Servisleri için söylüyorlar.
    Next yazan cihazı goldmaster servisine vaya tersini yapamayacağınız için en iyi satış sonrası hizmeti veren öneriliyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: pentana

bu arkadaşlarada hep gülüyorumnext alma sunyy al yada botech al diyenler neye göre derler anlamam D smart konusunda bunların hepsi aynı cihazki sadece ön panel ve isimleri farklı,yerli uydu cihazınmı varki bunlar üretsinler sadece humaxtan alıp yada humax a yaptırıp isim basıyorlar.
  • Satış politikası gereği adamlarda nasıl para kazanırım diyor oraya yaptırıyor ismini yazıyor. Aynı kamosonic gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojannn -- 9 Ekim 2008; 19:31:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.