Bildirim
arkadaslar ne zaman cıkacak bu 1.2.0 yazılımı???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bugün.
9 sayfadır yazıldı ama başlıkta iyice karıştı sanırım -
saolasın....oku oku cevaba ulasamayınca actım konuyu gereksiz olduysa pardon...bir an evvel yukleriz de kullanmaya baslarız umarm -
ben de şiddetle bekliyorum. Hala çıkmadı net bir tarih veren de yok. Exchange senkronizasyon istiyoruzzz... -
Ya aslında yenilikleri çok merak ediyorum acaba neler geldi? -
bluetooth tam çalışacakmı,manuel EQ ayarı olacakmı 2.0 versiyonda? -
ayrıca iletim raporu var mı acaba??!!!! -
bence yeni versyon yeni sorunlarla gelecek en iyisi bu şekilde kullanmak daha test eden bile yok yüklemek kırmak vs. birsürü problem çıkacak ben de burada yazılanları okuyacam iphone um kilitlendi yardım edin, arayan numarayı göstermiyo napıcam gibi... -
Temmuz da versiyon indirilebilir olacak.İphone için ücretsiz.iPod Touch için 9.95$.Bence hemen çıkınca yüklememek lazım.Biraz bekleyip versiyonun kırılması beklemek. -
arkadaşlar, iClarified.com'un yazdığına göre 2.0 firmware 27 Haziran'da çıkıyormuş. -
27sinde cıkar bi 10 temmuza kadar da elestiri yagmuru...sonra yuklenecek gibiyse yuklenr artık...bluetooth hala kulaklık icinmis sadece duyduguma gore...ne gereksiz bir inattır bu anlamadım!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X