Şimdi Ara

Arkadaşlar ne için vardır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olay şu. Benim yaklaşık 4 yıldır hoşlandığım bir kız var. Neden açılmadın diye sormayın sadece hoşlanıyorum sanıyordum. Ama aşıkmışım ben. Hala açılamadım çünkü reddedilmekten korkuyorum. Yani daha önce böyle olmadım çok kızla çıktım ama hiç böyle reddedilmekten korktuğum olmamıştı. Kızın beni bi kanka, bi kardeş gibi görmesi ayrı bi zorluk. En kötüsü, bu kızı sevdiğimi ben ilk olarak en iyi arkadaşıma anlattım. 10 yıllık arkadaşıma.. Her şeyini, ne kadar sevdiğimi, gülümsemesini, herşeyini. Şu an benim 10 yıllık arkadaşım, 4 yıldır üstüne titrediğim ama bi türlü karşısına geçip konuşamadığım kızla çıkıyor. Arkadaş kelimesinin anlamını anlatır mısınız bana ? Ne için var bu kelime ? Ve bu kelimenin ortaya çıkmasını sağlayan kişiler neden böyleler ? Ben kimseye güvenemeyecekmiyim ? İnanılmaz bir acı var şuan üzerimde. Hiç birşey yapamıyorum beceriksizin tekiyim. Ne sevdiğim kıza gidip küfür-sitem edebiliyorum, ne de 10 yıllık arkadaşıma tek söz söyleyebiliyorum. Ne olur söyleyin ne yapmalıyım ben ? Eleştirin, akıl verin, ama ne olur bu durumdan çıkmama yardım edin. Lütfen.

• Ne yapmayı bekliyorsun?Bırak bir şey yapma.O p*uştun seviyesine düşme.Yeni bir sayfa aç.Sil ikisini de kafandan.Ben olsam böyle yapardım...
  • Sesiz ve pasif olmanın verdiği doğal sonuç budur.Karakterin böyle yani yapabileceğin birşey yok.
  • offf çok ağır olmuş.ben ağız burun dalardım kendimi tutamayıp .iyi sabretmişsin.
  • Aynen öyle çok pasif kaldım. O p*ştu silmek kolay kardeş. Ama kızı aklımdan atamıyorum bir türlü. Gerçekten iyi sabrettim doğru söylüyorsun. Normalde bende gider ağzını yüzünü dökerdim ama neden yapmadım bilmiyorum.
  • o kızı elde ettikten kısa bi süre sonra, kıza olan ilgin azalacak ve tamamen unutacaksın onu. aşk değil o dediğin, yaşadım ondan biliyorum. aşık olduğunu sanıyosun ama aslında aşık falan değilsin, sadece heves bu. ayrıca arkadaşının suçu yok, erken davranan sen olsaydın o zaman. oyun oynanmış, sen kaybetmişsin.
  • yerinde olsam o arkadasının suratına tükürüp ilşkimi keser kızdanda ondan ayrılmasını ister ayrılmazsa onuda unutup yoluma bakardım.

not: bekara karı boşaması kolay gelirmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar bu nedir ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Erkeklerin en büyük kavga nedeni kızlar kızların en büyük kavga nedeni ise erkeklerdir böyle gelmiş böyle gidicek bu
    Bende en yakın arkadaşımla sırf bu yüzden karşı karşıya geldim şuan iyiyiz bi sorun yok ama belirli kıstaslar koyman lazım erkeklerle arana bi kere sevdigin kızlar hatta takıldıgın kızlar bile hiç bir zaman erkek arkadaşlarınla ortak arkadaş olmasın mecburi tanışmalar karışılaşmalar aricinde toplu olarak bi plan program yapma kısacası herkese yerini bildirmen lazım
  • Arkadaşımın suçu var demiyorum. Ama benim en iyi arkadaşımsa bunu yapmaması gerekirdi öyle değil mi ? Tabiki pasif kaldım bu konuda haklısınız. Yine de arkadaşımın yaptığı beni çok kırdı. Sanırım ikisinide silmek en iyisi olacak.
  • 4 yıldır hoşlanmakta iyiymiş ha. Ama bana yakın arkadaşım anlatsa böyle böyle bir kızdan hoşlanıyorum diye o hoşlanıyorsa ben bir daha düşünmem bile o kızla birlikte olmayı. (ki geldi başıma böyle bir olay 2 kere ) Arkadaşınla görüşme artık ve o kızı da unut. Güvenmemen gerektiğini açıkca göstermiş çocuk sana sende kes tüm ilişkini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoisonR

Arkadaşımın suçu var demiyorum. Ama benim en iyi arkadaşımsa bunu yapmaması gerekirdi öyle değil mi ? Tabiki pasif kaldım bu konuda haklısınız. Yine de arkadaşımın yaptığı beni çok kırdı. Sanırım ikisinide silmek en iyisi olacak.

bence arkadaşını unutmaya çalışma boşuna. adı üstünde, "hoşlanmak". sadece sen hoşlanabilirsin diye bi şey yok. aşığım diyosun ama en ufak bi atak yapmamışsın bile. çaba göstermezsen amacına ulaşamazsın. ayrıca "arkadaş" dediğin arkadaşı için sevdiği kızdan vazgeçmez.

edit: imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max. Pain -- 27 Eylül 2011; 13:27:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: innovator

quote:

Arkadaşımın suçu var demiyorum. Ama benim en iyi arkadaşımsa bunu yapmaması gerekirdi öyle değil mi ? Tabiki pasif kaldım bu konuda haklısınız. Yine de arkadaşımın yaptığı beni çok kırdı. Sanırım ikisinide silmek en iyisi olacak.

bence arkadaşını unutmaya çalışma boşuna. adı üstünde, "hoşlanmak". sadece sen hoşlanabilirsin diye bi şey yok. aşığım diyosun ama en ufak bi atak yapmamışsın bile. çaba göstermezsen amacına ulaşamazsın. ayrıca "arkadaş" dediğin arkadaşı için sevdiği kızdan vazgeçmez.

O zaman ben fazla dürüstüm. Aynı olay banada oldu arkadaşım sevgilisinden hoşlanmaya başladım. Ayrıldıklarında açılırım diyordum. Ama yapamadım. Vay arkadaş. Çok salağım ben.

• quote:

quote:

quote:

O zaman ben fazla dürüstüm. Aynı olay banada oldu arkadaşım sevgilisinden hoşlanmaya başladım. Ayrıldıklarında açılırım diyordum. Ama yapamadım. Vay arkadaş. Çok salağım ben.

iyide senin hoşlandığın kızla bi işin olmamış ki, boşmuş zaten. önce sen davransaydın sorun kalmazdı. ama sen arkadaşımın sevgilisine açılamadım diyosun utanmadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

iyide senin hoşlandığın kızla bi işin olmamış ki, boşmuş zaten. önce sen davransaydın sorun kalmazdı. ama sen arkadaşımın sevgilisine açılamadım diyosun utanmadan.

Tamam işte ben yapamadım. Arkadaşım eski sevgilisi diye yapamadım. Arkadaşımı daha öncelikli tuttum sevdiğim kızdan. Benim arkadaşımsa tam tersini yaptı. Bu hiç adil değil.

• Kız İşi Boş İş Ben 6 yıl Çıktım ama boşuna çıkmısım en ufak bi kıskançlık yüzüne beni bırakıp gitti anladım ki bir kız senin helalin olmadan sen hemen sev hemen hoşlan bence takma kafana hayatını yaşamaya bak
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam işte ben yapamadım. Arkadaşım eski sevgilisi diye yapamadım. Arkadaşımı daha öncelikli tuttum sevdiğim kızdan. Benim arkadaşımsa tam tersini yaptı. Bu hiç adil değil.

lan oğlum neden lafı dolandırıyosun? sevdiğim kız dediğin arkadaşının sevgilisiymiş önceden. onunla birlikte olman tabiki yanlış olurdu. ama şuan bahsettiğin duruma gelince kızdan sadece hoşlanıyomuşsun ve kız boşmuş. hoşlanmak yetmiyo işte, sonsuza dek bekleyemezdi seni. durumlar farklı yani, arkadaşında hoşlanmış olabilir bunda bi art niyet yok. çünkü sen beklemeyi tercih etmişsin, arkadaşın aklını kullanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max. Pain -- 27 Eylül 2011; 14:01:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BLooDyyHeLL

Kız İşi Boş İş Ben 6 yıl Çıktım ama boşuna çıkmısım en ufak bi kıskançlık yüzüne beni bırakıp gitti anladım ki bir kız senin helalin olmadan sen hemen sev hemen hoşlan bence takma kafana hayatını yaşamaya bak

Sanırım en iyisi bu olacak. 1 hafta gibi süre geçti üzerinden unutmaya başladım bile.
  • bilmem.hiç arkadaşım olmadı.
  • Durumuna üzüldüm..Dost dediklerin kuyunu kazmış. .Arkadaşını 10 sene boyunca tanıyamaman biraz da senin hatan. . Onunla geçirdiğin vakte yazık. .Artık ya düşmansınız yada alakasız iki insansınız..Nefretini düşüncesiz bir şekilde harcama..Bekle yaksın içini..Elin kolun bağlı bekleme..Git ve bahsi geçen kızla bu konuyu konuş..Sonra mantığın bulunduğu saflara kalbinin de geçmesini bekle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GORKEM93

Durumuna üzüldüm..Dost dediklerin kuyunu kazmış. .Arkadaşını 10 sene boyunca tanıyamaman biraz da senin hatan. . Onunla geçirdiğin vakte yazık. .Artık ya düşmansınız yada alakasız iki insansınız..Nefretini düşüncesiz bir şekilde harcama..Bekle yaksın içini..Elin kolun bağlı bekleme..Git ve bahsi geçen kızla bu konuyu konuş..Sonra mantığın bulunduğu saflara kalbinin de geçmesini bekle..

Düşman olamam 10 yıllık arkadaşım 10 yılın anısı var sayamayacağım kadar. Ama alakasız olacağım bu doğru. Yani selam verirse selam veririm hatrımı sorarsa cevap verir, bende sorarım. Sadece bu kadarla kalacağınada eminim. Herşeyin hayırlısı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.