Şimdi Ara

Arkadaşlar mümkünse yardımcı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki sorunları çözmek için neler yapılabilir?

1. Yeni taktığım işlemciyi, sistemim tanımıyor?
    2. Yeni CPU'nun soğutma fanı çalışmıyor?
    3. Bilgisayarım ses çıkararak çalışıyor, sabit diskler, fanlar durmaksızın çalışıyor?
    4. Celeron 366 kullandığım sistemimde en fazla kaç GB’lik sabit diskler kullanılabilir?
    5. Yeni sabit disk aldım fakat tam kapasite ile göremiyorum?
    6. Pentium 4 sistemimde ATX12V bağlantısını yapmam şart mı?

NOT-----BU BENİM YILLIK DÖNEM ÖDEVİMDİR YANİ GERÇEKTEN PC'MDE BU SORUNLARI YAŞAMIYORUM BUNLAR SADECE ÖDEVİM İÇİN CEVAPLAMAM GEREKEN SORULARDIR YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM

• 1-) İşletim sistemin 98 ise p4 leri tanımıyor ancak yamalarını indirmen gerekir
    2-)Fanda bi sorun olma ihtimali var çünkü anakarta güç geliosa anakartta bi sey yok... Fanın elek. kablosunu baska bir bölümdeki elektrik holune tak...
    3-)O zaman makinanda ufak bie lektrik problemi vardır makina kendini kapatamaz ..Daha dogrusu elektiriği kesemez
    4-)10- 20Gb tam ideal
    5-)Xp de ise bu sorun ufak bir registry ile hallediliyor tam kapasite görememenin nedeni belli bir sınır asıldıgında sadece sınıra kadar görebilirsin..Dier bir seyde Diskin üstünde 40Gb yazmasına ragmen makinan diski 39,99 olarakta görülrbilir zaten küsüratları diski 40 Gb tamamlar
    6-)evet sart cünkü onboard özelliklerini kullanman için ve boardın güç dagıtımını kolaylastırmak amacıyla yapılmıstır...

İnsallah yardımcı olabilmişimdir..Kolay gelsin
  • yardımın için çok teşekkür ederim ,emin ol çok işe yaradı
  • HORT
  • 6. Pentium 4 sistemimde ATX12V bağlantısını yapmam şart mı?

Hayır, Pentium 4 1,8 işlemciye sahip emektarı ben uzun yıllardır böyle kullandım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.