ARKADAŞLAR !!! MİLLETİNİ SEVEN BUNU DİKKATE ALSIN!!!!!!
Son yurtdışı seyahatimde Londra Trafalgar Square'de bir imza
kampanyası yapan bir grubun ne ile alakalı olarak imza kampanyası düzenlediklerini merak ederek yanlarına yaklaştım ve başlangıçta gördüklerime şaşırmadım. Çifte standartlığı ve her firsatta ifade eden bu avrupa ülkesinde üç beş eşkiya PKK KADEK adına imza topluyorlardı.
Niyetleri teröristbaşının özgürlüğünü kazanmasıymış... Daha önce ifade ettiğim gibi bu şaşırtıcı değil ama imza kampanyasının büyük sponsorlarından birinin ülkemizde de faaliyet gösteren ''SEVEN-ELEVEN'' firması olduğunu görünce afalladım.
Türkiye'ye döndüğümde gördüğüm bir detay ile şaşkınlığım bir kat daha arttı. Seven Eleven mağazalarının tabelalarındaki renkler tamamı ile PKK bayrağındaki renkler yani adeta PKK-KADEK bayrağı ve de çalışanlarınının tiplerini de gözlemleyin... Ülkemizi seviyor isek bu mağazalardan alış veriş etmeyelim, edenlere de bu durumu iletelim. Bu mesaj ne kadar çok kişiye ulaşır ise ülkemiz adına o kadar yararlı olacaktır.
Alintidir...
seven-eleven ı karalama kampanyası... yıllar once mail olarak dolasıyordu..
quote:
Orjinalden alıntı: georgia
Adam imza topluyorlar diyo sen hala karalamadan bahsediyorsun
cocuklasmayın... bunu yazan seven-eleven ı karalamak için boyle bi yalan surmus ortaya. bikac yıl once mail olarak dolasıyorsu bu sonraseven eleven cıktı ve boyle bisey olmadıgını ve bu yalanı ortaya surenler hakkında dava acacagını soyledi. hemen kanmayın boyle seylere. bende gold pc ye gıcık oluyorum deli etti beni gecen hafta. o zaman bende bi yalan atayım gold pc sponsorlugunda pkk almanyada imza topluyor diye... gold pc yi karalamaya calısayım... yer misin?
quote:
Orjinalden alıntı: darkseed
quote:
seven elevenı ilk defa duyuyorum desem çokmu cahil gözükürüm yer izmir
quote:
Orjinalden alıntı: air_ties_35
seven elevenı ilk defa duyuyorum desem çokmu cahil gözükürüm yer izmir
valla bende ilk defa duyuyorum benim bildiğim seven hill var
quote:
cocuklasmayın... bunu yazan seven-eleven ı karalamak için boyle bi yalan surmus ortaya. bikac yıl once mail olarak dolasıyorsu bu sonraseven eleven cıktı ve boyle bisey olmadıgını ve bu yalanı ortaya surenler hakkında dava acacagını soyledi. hemen kanmayın boyle seylere. bende gold pc ye gıcık oluyorum deli etti beni gecen hafta. o zaman bende bi yalan atayım gold pc sponsorlugunda pkk almanyada imza topluyor diye... gold pc yi karalamaya calısayım... yer misin?
quote:
Orjinalden alıntı: darkseed
quote:
SEN NERDEN BILIYORSUNKI KESIN KARALAMA KAMPANYASI OLDUGUNU BIZE COCUKLASMAYIN DIYORSUN , SEVEN ELEVENI KARAMALAK ISTEYENLERIN OLDUGUNU NERDEN CIKARIYORSUN? BIR BILDIGIN VARSA BIZDE BILELIM AMA SUDA BIR GERCEK TABELALARININ RENKLERI pkk RENKLERINI ICERMESI!!