Şimdi Ara

Arkadaslar mat cok zor degilmiydi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lan mat neydi öyle aq okadar deneme çöz kapsül bölüm denemeleri cöz alakasız sorulardı sizcede öyle degilmiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence sıralamalar düşecek yani büyük konuşmuş olacam ama geçen sene seni 30 bin yapan puan bu sene seni 20 bin yapacak bence
  • Mattan 30 un altına düşmezdim fenden korkuyodum bu sınavda ters köşe oldum mat yapamadım fen yaptım

• Kapsulde 15-20 arasi mat yapiyodum bugun 6-7 tane yapabildim.

• inş sıralamalar düşer şimdiden 2 yanlışım çıktı 120 üstü net yapıyordum 90dan yüksek gelirse şükredicem.
    yarından itibaren lysye çalışmaya başlıycam.
  • Lan bende kapsülde falan 25 yapıyodum 20 tane isaretledim 15 net gelirse iyidir okadar calıstık emeklerimiz bosa gitti matta allah yukarda hakkımı helal etmiyorum

• Ya apotemi yayınlarını bilen bilir aynı sorular işte hardcore yani
  • bana da mat normal fem denemeleri gibi geldi ama turkce cok cok zordu bence yarisinda celistim.

• Zor bekliyordum zaten o yuzden surpriz olmadi.Bazi sorular cidden zordu.30 net ustu bekliyorum

• Bana da mat. normal Türkçe zor sosyal orta seviyede geldi. O Türkçe yüzünden fenden sadece 1 soru çözebildim son 2 dk kalmıştı.
  • Hic mata calısmasaydık iyiydi aq denemelerdeki sorularla alakası yoktu umurım sıralama düser bu nedir ya bikerede yüzümüz gülerek eve dönelim arkadas

• ne yalan söyleyim türkçe ile mati oransal zorluk olarak karşılaştırsak türkçe hayvani zordu lanet bi zorluğu vardı matematik o kadar değildi beklenen gibiydi de ya amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
  • Bilmiyorum neden ama matematik ve fen kolay geldi bana diger senelere gore. Turkce zor geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BR nin denemelerini çözmüştüm, bayaa benzer geldi. Ammmaaa bence zordu, cidden zordu. Sınav zordu bir fen kolaydı

• Banada türkce zor gelmedi fen kolaydı ulan bu nası bi sınav ne bu terslikte bi işlik var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.