Bildirim
Arkadaslar mat cok zor degilmiydi ?
PUPIL LONDON Eye-104-Red and Beige Running ShoeErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B095CQVP5V
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence sıralamalar düşecek yani büyük konuşmuş olacam ama geçen sene seni 30 bin yapan puan bu sene seni 20 bin yapacak bence -
Mattan 30 un altına düşmezdim fenden korkuyodum bu sınavda ters köşe oldum mat yapamadım fen yaptım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapsulde 15-20 arasi mat yapiyodum bugun 6-7 tane yapabildim.
inş sıralamalar düşer şimdiden 2 yanlışım çıktı 120 üstü net yapıyordum 90dan yüksek gelirse şükredicem.
yarından itibaren lysye çalışmaya başlıycam. -
Lan bende kapsülde falan 25 yapıyodum 20 tane isaretledim 15 net gelirse iyidir okadar calıstık emeklerimiz bosa gitti matta allah yukarda hakkımı helal etmiyorum
Ya apotemi yayınlarını bilen bilir aynı sorular işte hardcore yani -
bana da mat normal fem denemeleri gibi geldi ama turkce cok cok zordu bence yarisinda celistim.
Zor bekliyordum zaten o yuzden surpriz olmadi.Bazi sorular cidden zordu.30 net ustu bekliyorum
Bana da mat. normal Türkçe zor sosyal orta seviyede geldi. O Türkçe yüzünden fenden sadece 1 soru çözebildim son 2 dk kalmıştı. -
Hic mata calısmasaydık iyiydi aq denemelerdeki sorularla alakası yoktu umurım sıralama düser bu nedir ya bikerede yüzümüz gülerek eve dönelim arkadas
ne yalan söyleyim türkçe ile mati oransal zorluk olarak karşılaştırsak türkçe hayvani zordu lanet bi zorluğu vardı matematik o kadar değildi beklenen gibiydi de ya amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan -
Bilmiyorum neden ama matematik ve fen kolay geldi bana diger senelere gore. Turkce zor geldi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
BR nin denemelerini çözmüştüm, bayaa benzer geldi. Ammmaaa bence zordu, cidden zordu. Sınav zordu bir fen kolaydı
Banada türkce zor gelmedi fen kolaydı ulan bu nası bi sınav ne bu terslikte bi işlik var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X