Bildirim
Arkadaşlar Lys Fizik Çözerken Sıkılıyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hadi fizik neysede lys kimyada baygınlık geçiriyorum duvarlar üstüme geliyor -
Kimyada da oluyor şu zamanlar şu zamanlar canım ders çalışmak istemiyor.Şu zamanlar bilgisayara televizyona fazla düştüm ondan belki de.Sen de çok takılıyor musun bilgisayar veya televizyonda -
quote:
Orijinalden alıntı: AliHa41
Kimyada da oluyor şu zamanlar şu zamanlar canım ders çalışmak istemiyor.Şu zamanlar bilgisayara televizyona fazla düştüm ondan belki de.Sen de çok takılıyor musun bilgisayar veya televizyonda
evet -
Ben kurtulmanın yöntemini biliyorum ama şu sıralar uygulamak istemiyorum :D Kurtulmak istiyorsan bu lanetlerden özelden mesaj at bana.Çünkü hep bunlar insanı sıkıyor sanki başında olmayınca zaman geçmiyor aklın orada seni çekiyor,kopamıyorsun ve niye böyleyim diyor SAN özelden mesaj at yardımcı olayım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X