Bildirim
Arkadaşlar lütfen yardım... kafam fena karışık...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
astra al ama astra yeni kasanın dizeli varmı bilmiyorum. -
Mantık astra diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2. el mi 0 mı alacaksınız? fiyat önemli değil herhalde yazılmamış? -
ben corollayı tercih ederdim sorunsuz bi araç ve gerçekten sessiz bi motora sahip -
quote:
Orijinalden alıntı: uyumsuz insan
ben corollayı tercih ederdim sorunsuz bi araç ve gerçekten sessiz bi motora sahip
+1
aynı şekilde düşünüyorum. -
hiç düşünme corolla al derim.
pejo çok sorun çıkartıyor (genel olarak)
astra yürümüyor.
Bahsettiğin Corolladan en samimi arkadaşımda vardı sattı yeni kasasını aldı. Bin pişman şimdi. gerçekten bahsettiğin hb corolla lar hele ki dizelleri çok başarılı -
Fransızlar artık sorunsuzlukta iyiler, ama o zaman için düşününce 307 sorunlu bir araçtı. O yüzden önce Corolla Hatchback, sonra Astra, sonra da 307 derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
307 nin performansı düşük oluyor ben japon işi derim. -
astra>corolla>307 -
2. el olacak, fiyat 25-27 civarı.. -
son kasa değil kardeş, enjoy 2006-7-8... 1.3 cdtı -
corolla veya astra derim -
307 ye devamlı arıza ( özelliklede elektrik aksamında) çıkarıyo,
corollaya 4d4 o arabayı çekmiyo,
astrayada aynı şekilde 1.3 motor çekmiyo,,
vs. vs. vs bir sürü şey söyleniyo... herkes binipte mi söylüyo yoksa kulaktan duyma laf mı belli değil... -
astra 1.3 kullanan bir arkadaşım memnun değildi. keşke 1.6 sını alıp lpg taktırsaymışım diyordu..lpg takıntınız varsa corolla d4d yoksa astra 1.6. -
O fiyata anca 307. Düzgün bir dizel istiyorsanız 30'un üzerine çıkmanız şart. -
astra -
focus...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X