Bildirim
Arkadaşlar lütfen yardım(ÇÖZÜLDÜ)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Registry dosyalarınla oynadın mı? C:\Windows\SystemApps klasöründen herhangi bir dosyayı sildin mi?
Görev yöneticisinden searchui.exe'yi(cortana, arama vs) sonlandırdın mı? -
Bilgisayarım > Yönet > Hizmetler ve Uygulamalar > Hizmetler > Windows Search çalışıyor mu bir kontrol edin? -
çalışıyor hocam sistem ayarlarını aradığımda açabiliyor buluyor ama böyle şeyleri bulmuyor bilgisayar falan yazdığımda -
bir dosya silmedim hocam ama registry ayarlarıyla oynadım evet cpu 100 oluyordu start bir şeyi vardı onu ayarlamıştım -
-
evet çalışıyor hocam yeniden de başlattım -
O çalışıyorsa aramayla ilgili bir sıkıntı yoktur kayıt defteriyle oynadıysanız onla ilgili olabilir, önceki bir tarihe sistem geri yükleme yapıp deneyebilirsiniz ya da komut sistemini (CMD) yönetici olarak açıp sfc /scannow yazıp işlemin bitmesini bekleyip yeniden başlatın tekrar deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 1 Haziran 2017; 23:45:31 > -
hocam o komut ne işe yarıyor şuan tarıyor sistemi -
sfc /scannow sistem dosyalarını tarayıp doğrular
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X