Şimdi Ara

Arkadaşlar lütfen yardım burs hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ızmırde oturuyorum Bu sene kadir has yönetim bilişim sistemlerini kazandım tam burslu ailemın hukuk baskılarına dayanarak istediğim bölümü yazdım ama durumumuz fazla iyi değil 3 çocuğuz ve hepimizde okuyoruz yani istanbul gibi bi yerde anca 300 tl gelir evden oda maksimum kyknın burs/kredisine başvurdum ama yeteceğini zannetmiyorum belki devlet yurdu çıkarsa bi nebze yeter vakıfların verdiği bursları araştırmaya başladım ama nalet olsun öyle vakıflara hiç mi vakıf üniversitesine gidene burs veren olmaz ya verecekleri bölümleri yazmışlar ya da verecekleri üniversiteleri deli oldum bizim hiç mi istediğimiz bölüme gitmeye hakkımız yok niye vakıf üniversitesine gidenlere zengin muamelesi yapılıyor deli oldum sizden ricam vakıf üniversitesinde okuyan arkadaşlar varsa kyk dışında aldığınız veya burs veren bir kurum biliyor musunuz yardımlarınızı bekliyorum durumum çok kötü her dk biz sana nasıl para yetiştirecez kapının önündeki hukuk fakultesini yazmadın laflarını duymaktan bıktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de vakıfa burs veren bulamadım daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeyjey11

Ben de vakıfa burs veren bulamadım daha

valla deli oldum bu ne ya illa biz milletin bildiği tanınmış bi bölüm mü yazmamız lazım herkesin özellikleri farklıdır hangi bölüm uygunsa ona gider vakıfta burslu olanların ne suçu var niye verilmiyo niye bu ayrımcılık anlamıyom sabancının şartlara uyuyom ama tek uymadığım şart vermişler 15 20 tane devlet üniversitesi buradan olanlara verilecekmış niye biz insan değil miyiz :S akşam akşam moralim bozuldu

• Bilen biri yok mu yardım arkadaşlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Koca forumda vakıfta tam burslu okuyup bi yerlerden burs alan yok mu yardımm

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan5835

Up

face de bir grup var burs duyuruları yaz cıkar ben burdan link yazarımda reklam fln deyip banlarlar diye yazamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: q7resma62

quote:

Orijinalden alıntı: furkan5835

Up

face de bir grup var burs duyuruları yaz cıkar ben burdan link yazarımda reklam fln deyip banlarlar diye yazamıyorum

Biliyom orayı zaten forumda en az 100 tane burs veren kurumları yazmışlar bunların 99 u ya vakıf ünilerine burs vermiyo ya da kendi belirlediği ünilere burs veriyo

• Up

• Up

• Upp yardım edecek bi kişi yok mu ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.