Şimdi Ara

Arkadaşlar lütfen okuyup yardımcı olur musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çalıştığım yere arada bi gelip sonra beni instadan ekledi. Ben de ikinci adımı attım konuşmaya başladık

Ondan hoşlandığımı biliyor fakat çok gelgitli davranıyor mesela sana hemen güvenmemi bekleme diyor ertesi gün kusura bakma ama sen dış kapının mandalısın diyor.

Bir gün kalbimi kırdın diyor ağzıma geleni saymama rağmen gitmiyor ama daha sonra kendi kendine yazma bana diyor.

Mesajlara bazen geç cevap veriyor benim mesajımı okumamış wpde geziyor ve başından beridir uzun mesajlaşmalardan hoşlanmadığını bana söylemişti.

Sınav tercih döneminde şu anda wpden tercihler ile ilgili görüşüyor sanırım.

Kızlar böyle durumlarda konuştuğu çocuğu ikinci plana atar mı? Veya genel olarak bu kız ne yapmaya çalışıyor ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yol ver gitsin, takılma fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzülerek söylüyorum konustugu baska biri vardır seni de yedekte tutuyodur :|

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Boyu boyuna huyu huyuna olunca bırakmak kolay değil nerde bulacam öylesini

• huyuna git alttan al. topraklama çubuğunu çaktıktan sonra rolleri değişirsiniz.
  • Casperınkızkardeşi C kullanıcısına yanıt

Daha dün sordum yok dedi wpde sadece günde bir kere felan aktif oluyor sık sık değil yani mesela sabah günaydın yazıyorum uyanmamış oluyor bir iki saat sonra bi bakıyorum wpde çevrimiçi "nerde günaydın mesajim" diyorum şu an meşgulüm diyor yani her zaman wpye girmediğine göre bence tercihlerle ilgili konuşuyor grup arkadaslariyla

• em2018 E kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünmüştüm ama soğuk davranıyor nasıl huyuna gideyim bilemiyorum bazen diyorum ki ilgilenme fazla ama sonra diyorum kadınlar ilgi bekler sen ona bakma zaten senin olacak şimdilik ilgilen ilerde alfa sen olursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: william.dalton

Daha dün sordum yok dedi wpde sadece günde bir kere felan aktif oluyor sık sık değil yani mesela sabah günaydın yazıyorum uyanmamış oluyor bir iki saat sonra bi bakıyorum wpde çevrimiçi "nerde günaydın mesajim" diyorum şu an meşgulüm diyor yani her zaman wpye girmediğine göre bence tercihlerle ilgili konuşuyor grup arkadaslariyla
    Wp'de cevrimici ve mesajını görmüs ama cevap vermiyo mesgulüm diyo.Arkadaslarıyla konusuyo olabilir ama bi günaydın yazmak cok vakit almıyo olsa gerek

İşte ben de onu anlamadım şu an ne yapsam şaşırdım ya bak dün konuştuk buna dedim ki "sen bana soğuk yapıyorsun geç yazıyorsun bak ben ne yaparım bilmiyorum ben bu tarz biriyle ilk kez karsılaştım hatalarım olabilir ama sana verdiğim değer ortada artık bana soğuk yapma" dedim kendimi ifade eder biçimde, "ben sana güveniyorum ama bazen bazı konularda emin olamıyorum" dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi william.dalton -- 7 Ağustos 2018; 13:49:50 >
  • william.dalton W kullanıcısına yanıt
    hoca günaydın bile yazmıyosa sen soğuk bir bardak suyu içmelisin.
    uzak dur gelirse gelir. gelmezse yoluna bak.
    ilişkiyi yürütücem diye fino pozisyonuna düşmeye gerek yok.
  • quote:

İşte ben de onu anlamadım şu an ne yapsam şaşırdım ya bak dün konuştuk buna dedim ki "sen bana soğuk yapıyorsun geç yazıyorsun bak ben ne yaparım bilmiyorum ben bu tarz biriyle ilk kez karsılaştım hatalarım olabilir ama sana verdiğim değer ortada artık bana soğuk yapma" dedim kendimi ifade eder biçimde, "ben sana güveniyorum ama bazen bazı konularda emin olamıyorum" dedi
    Söyle söyliyim eski sevgilim de instagramda aktif oldugu halde wp'den bana cevap vermiyodu onu kaybetmemek icin de bi sey demiyodum cocuga ama su an ayrıyız.Sevdigin belli ama bu kadar deger verme

• em2018 E kullanıcısına yanıt
    Nasıl uzak durayım şimdi durduk yere dursam olmayacak bı açıklama felan mı yapmalıyım

Peki değer verme dedin amenna ama şu an sence ne yapayım nasıl bir tepki vereyim hani benim günaydınım dedim "günaydın şu an meşgulüm" demiş

• quote:

Peki değer verme dedin amenna ama şu an sence ne yapayım nasıl bir tepki vereyim hani benim günaydınım dedim "günaydın şu an meşgulüm" demiş
    Allah askına sürekli mi mesgul? Sinir oldum kıza kusura bakma da.Eminim sen yazmadıkca günaydın da demiyodur.Kız da seviyodur belki bilemem ama sen bu iliskide daha cok seven tarafsın,sonunda üzülen de sen olucaksın maalesef.Yarın hic yazma bakalım mesaj atıcak mı sana

• william.dalton W kullanıcısına yanıt
    artık günaydın yazma.
    o yazarsa cevap verirsin.
    neden günaydın yazmıyorsun derse, sen yoğun oluyorsun cevap veremiyorsun. rahatsız etmemek için yazmıyorum de.
    finoluğa gerek yok birader.kendini ayaklar altına aldırma.

• quote:

Demistim :(

Kötümser olmak istemem ama bu iliski pek ilerlemez gibi duruyo.Kız ayrılıp hayatına devam edicek sen de üzülüp burada konu acarak tavsiye isteyeceksin.Kendimden biliyorum :|

Ya bes aydır ben istanbuldayim o ise memlekette her ne kadar müşterim de olsa beş aydır görmedim ve internetten konuşmaya başladık iki hafta sonra ben memlekete gidecem orda görüşecem şu iki haftayı gecirebilsem memlekette gece sabaha kadar onu bırakmayacam yani benim yanımda olduğu zaman internetteki gibi olmaz

• quote:

Ya bes aydır ben istanbuldayim o ise memlekette her ne kadar müşterim de olsa beş aydır görmedim ve internetten konuşmaya başladık iki hafta sonra ben memlekete gidecem orda görüşecem şu iki haftayı gecirebilsem memlekette gece sabaha kadar onu bırakmayacam yani benim yanımda olduğu zaman internetteki gibi olmaz
    Umarım öyle olur.Bu arada büyük ihtimalle soguk davranmasının güvenememesinin sebebi eski sevgilisi.Aynı seyleri ben de yasadım eski sevgilim de cok soguktu tam 7 ay pesinden kostum anca ısındı bana.Sonra noldu,benden ayrılıp eski sevgilisine döndü.Sizde de yasanacaklar bunlar bak yazıyorum.İnşallah haksız cıkarım

Bana şu an ne yapmam gerektiğini söyler misin bir kız olarak, seni dinleyeceğim ve aynen uygulayacağım bana bir haftalık bir plan yapar mısın lütfen bak buna çok ihtiyacım var

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.