Şimdi Ara

ARKADAŞLAR LÜTFEN KİTAP ÖNERİSİ YARDIMM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gerekli olanlarr

türkçe konu anlatımı ve soru bank ( simetri dışında)
    mat1 konu anlatımı ve soru bankası ( karekök s.b hariç)
    kimya konu anlatımı ve soru bankası ( simetri hariç ygs ve lys ayrı şekilde)
    geometri soru bankası olarak lys karekök var konu anlatımı tavsiyesi
    fizik palme a b soru bankası var.simetriler var. simetri konu anlatımını sevmiyorum ygs ve lys için ayrı ayrı konu anlatımı önerisi
    son olarak ta mat2 için konu anlatımı kitap ve soru bankası

NOT: HEDEF 8.000 MF4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalella -- 10 Eylül 2014; 23:23:32 >

• Arkadaşlar yok mu yardım edecek olan?
  • up
  • kimse yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalella

Sayısalım

gerekli olanlarr

türkçe konu anlatımı ve soru bank ( simetri dışında)
    fizik palme a b soru bankası var.simetriler var. simetri konu anlatımını sevmiyorum ygs ve lys için ayrı ayrı konu anlatımı önerisi

kardeş sana yardım edeceğim.

fizik için palme soru bankaları almışsın. palme konu anlatımlarını da alırsan fiziği halledersin kardeşim. Konuyu harika anlatıyor ve en önemlisi bol bol çözümlü sorular var.
    türkçe için konu anlatımı olarak güvenderden şaşma. güvenderin sayısallarını sevmiyorum ama sözelleri kaliteli. soru bankası olarak da final sarı kitap veya fem. ama soru bankası için önerim fem.

Kimya konu anlatım ve soru bankası lys için palme almalısın. palmenin konu anlatımı ve soru bankaları harika. ygs için ise bireyin kitaplarını kullanabilirsin.

eğer matematiğin iyiyse, temelin varsa mat1 için simetri çözmelisin, femin mat1 soru bankası harika. mat2 için temel varsa karekök mps kitaplarını mutlaka kullanmalısın.

geometri için de esen veya karekök kullan.

bu kaynaklarla sınava girersen kesin bir yer tutturursun kardeşm

• sesimi duyan çıktı.teşekkür ederim.bu kitaplarla ilk 8 veya 10 bin olabilir mi?

mat1 ve mat2 temelim iyidir.mat2 konu anlatımı için femin beyaz kitabı nasıl? karakök mps 4 kitaptan oluşuyor çünkü.ben konuyu hızlı çalışıp çok soru çözmek istiyorum.

geometri için LYS simetri nasıl?

mat 1 içinde konu özetli fem beyazı öneriyorlar.
  • quote:

sesimi duyan çıktı.teşekkür ederim.bu kitaplarla ilk 8 veya 10 bin olabilir mi?

mat1 ve mat2 temelim iyidir.mat2 konu anlatımı için femin beyaz kitabı nasıl? karakök mps 4 kitaptan oluşuyor çünkü.ben konuyu hızlı çalışıp çok soru çözmek istiyorum.

geometri için LYS simetri nasıl?

mat 1 içinde konu özetli fem beyazı öneriyorlar.

.......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şarkı arıyorum lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lalella kullanıcısına yanıt
    temelin iyiyse ve hızlı çalışmak istiyorsan femin beyaz kitaplarını alabilirsin. geometri için simetri on numara onu yazmayı unuttum. ama fem kitaplarına bu sene ağırlık verme derim.
  • fevzicanacar F kullanıcısına yanıt
    neden fem kitaplarını önermediniz bu sene? tam anlayamadım? bir de bilfen ve odtü yayınlarının matematik soru bankaları nasıldır? zorluk açısından?
  • quote:

neden fem kitaplarını önermediniz bu sene? tam anlayamadım? bir de bilfen ve odtü yayınlarının matematik soru bankaları nasıldır? zorluk açısından?

bilfeni bilmiyorum ama odtünün matematiği temelin varsa çok işine yarar
  • arkadaşlar ygs den türkçe ve kimya için güvender konu anlatımı aldım hata mı yaptımmmmmm????
  • quote:

arkadaşlar ygs den türkçe ve kimya için güvender konu anlatımı aldım hata mı yaptımmmmmm????

Ne hatası ya tabiki de değil bence çalışş süper onlar
  • ergkubra E kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum ki acaba kimyası için özellikle fazla mı abartılı anlatılmış konular?
  • türkçe konu anlatımı ve soru bank ( simetri dışında) s.b hiç gerek yok videodan çalış pagaraf kitabı çöz anka felan

fem konu özetli kesinlikle

ygs için güvender s.b palmede olur

geometride konu anlatımlı kitap yok geon iyi degilse güvender kolay geo al ve karekök lys zordur

mustafa başer ve güvender al konu anlatım. s.b vaktin varsa palme adama full çektirir yoksa yine mustafa tekinay

mat2 için simetri *** karekök mps seti ** yinede ikisinide incele. s.b zor istiyorsan karekök s.b al ama harbi zordur okyanus fem fena degil daha basit

• quote:

bilmiyorum ki acaba kimyası için özellikle fazla mı abartılı anlatılmış konular?

bence değil bende de tarih var herkes abartı diyor ama en iyi güvender anlatıyor bende de kimya var rahat çalış bence iyice hakkını vererek
  • ismail5231 İ kullanıcısına yanıt
    öncelikle teşekkürler...

türkçe için güvender konu anlt aldım.içinde testte var.soru bankası alacağım paragraf olan.
    mat1 için konu özetli fem alacağım ama karekök geçen sene çözdüm tekrar alsam saçma mı olur soru bankasını.
    kimya güvender aldım konu anlt.
    geometrim iyi ama konu anlatımlı kitabım yok?
    fizik için mustafa başer diyen çok var evet tekinay palme ve mustafa başer fazla mı olur? sayfa sayılarını bilmedigimden soruyorum.palme soru bankam var ama bir de çözümlü kitap şart.

mat1 için soru bankası final ya da fdd nasıl?

bir de şöyle fazla zorlamayan ilk denemeler için öneri?
  • ergkubra E kullanıcısına yanıt
    tamam öyle yapacağım:) teşekkürler...
  • quote:

öncelikle teşekkürler...

türkçe için güvender konu anlt aldım.içinde testte var.soru bankası alacağım paragraf olan.
    mat1 için konu özetli fem alacağım ama karekök geçen sene çözdüm tekrar alsam saçma mı olur soru bankasını.
    kimya güvender aldım konu anlt.
    geometrim iyi ama konu anlatımlı kitabım yok?
    fizik için mustafa başer diyen çok var evet tekinay palme ve mustafa başer fazla mı olur? sayfa sayılarını bilmedigimden soruyorum.palme soru bankam var ama bir de çözümlü kitap şart.

mat1 için soru bankası final ya da fdd nasıl?

bir de şöyle fazla zorlamayan ilk denemeler için öneri?

mat1 için konu özetli tek basına yeter dershane felanda verir zaten s.b çok istiyorsan karekök yada final al ama 2 kitaptan ilerlemen acayip yavaslatır seni sahsen femin tüm testlerini bile çözmedim yetişmiyor.1-3-5 şeklinde çözdüm

geometri için fem beyaz al konu anlatım

maddi durumda sıkıntı yoksa 3ünüde al kendın karar ver hangısını çözecegine tekinay daha ögretici ve hızlı geçicidir. palme daha ayrıntılıdır çözümlü tekınay fena degil bide ekip var ama kullanmadım hiç

karekök çözdüm mat1 mi mat2 mi

güvenderın denemeleri kolay ondan alabılırsın ama esas deneme fem ler ve zamandır. zaman gazetesine abone bi akraba bul ve denemelerine kaydol geçen sene gazete 1 sene alırsan ücretsizdi

bu arada kitaplarımı satıyorum bi kısmının resmi var
    http://forum.donanimhaber.com/m_96866314/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail5231 -- 11 Eylül 2014; 0:19:48 >

• ismail5231 İ kullanıcısına yanıt
    mat1 karekök soru bankası çözmüştüm tekrar almalı mıyım?

kitapları inceleyim.teşekkürler.

şu an bir dershaneye gitmiyorum.karar aşamasındayım.
  • quote:

mat1 karekök soru bankası çözmüştüm tekrar almalı mıyım?

kitapları inceleyim.teşekkürler.

şu an bir dershaneye gitmiyorum.karar aşamasındayım.

bosver karekökü konu özetliyi çöz bitirmen zaten baya sürer bitincede deneme asıl bırak s.b çözmeyi ve çözerken oturup basamak analizinın tüm testlerini çözme 6 test varsa 4 ünü çöz hafif unutmaya denemede felan soru kaçırmaya baslayınca dıger 2 testı çöz

dershane maddi durumun varsa butik ler iyidir yoksa sınav fem tarzı bı dershaneye gidip ilk 1-2 sınıfa gir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.