Şimdi Ara

Arkadaşlar lütfen hesaplarmısınz iddaa mı hata yapıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kuponu hesapladıgımda 846 çıkıyor ama iddaa bayine gidip parayı istedigimde 326 verdi benmi hesaplarken hata yaptım bir bakarmısınz ? sistem 2-3-4-5 e 969 veren kupon sistem 2-3-4 de nasıl 326 verir?

Arkadaşlar lütfen hesaplarmısınz iddaa mı hata yapıyor

• kupon paylaşsaydın söylerdim
  • Bugünde yapıcam paylaşırım bu sefer söz ama bir hesaplayın şunu içim rahat etsin
  • iddia dogru söyluyor bu gıbı durumlarda gır herhangı bır bahıs sıtesıne sec 1.7 den 3 banko dıger oranları da aynen maclardan sec kac tuttugunu görursunuz
  • bu kupona sistem 2 oyananmanın maantığı nedir? kupon bedelini ikiye katlamışsın hiç yoktan
  • Bir yanlışlık yok. Hesap doğru 320 TL civarı vermesi gerekir.
  • Garip ya siteden 3 banko 5 maç seçiyorm 1 ini yatırıp 7 sini tutturuyorum ama 846 diyor yinede :/ bi gariplik var ya ben yanlış hesaplıyorm yada program bozuk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış hesaplıyorsun. Maksimum 969 TL veren sistem kuponunun 1 maç yatınca 846 vermesi imkansız. Şu şekilde hesaplayacaksın biraz uzun sürer.
    A B C maçları bankoların olsun onlar her kuponda olacak.
    (A x B x C) x D x E
    (A x B x C) x D x F
    (A x B x C) x D x G...... Bu şekilde tutan 2 li kombinasyonların hepsini tek tek hesaplayacaksın. Sonra 3lülere geçeceksin
    (A x B x C) x D x E x F
    (A x B x C) x D x F x G....... sonra da 1 tane 4'lüyü hesaplayacaksın
    (A x B x C) x D x E x F x G
    Ve bu kuponların hepsini toplayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herakles.

Garip ya siteden 3 banko 5 maç seçiyorm 1 ini yatırıp 7 sini tutturuyorum ama 846 diyor yinede :/ bi gariplik var ya ben yanlış hesaplıyorm yada program bozuk

yapman gereken basıtce su 3 mac banko ve 4 tane de dısardan yazdıgın oranlı mac yazacaksın o kadar,neden 5 mac secıyorsun kı zaten 1 ı yatmıs yanı secmen gereken mac sayısı 3+4 seklınde zaten sıstem 2-3-4 cıkıyor 3 sıstemı de secersen sonuc acık ve netiddia haklı
  • him anladım hayır geçen sefer sistem 0-1-2-3-4 geldiginde 970 tl almıştım 0-1 okadar etkilememesi lazım ama garipmiş neyse sağolun :D işi büyüteyim en iyisi bugün 10-11-12 deniycem
  • 334,58 verir iddaa sistem hesaplama programı sayesinde artık çok kolay reklam oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.