Bildirim
Arkadaşlar lütfen hesaplarmısınz iddaa mı hata yapıyor
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
kupon paylaşsaydın söylerdim -
Bugünde yapıcam paylaşırım bu sefer söz ama bir hesaplayın şunu içim rahat etsin -
iddia dogru söyluyor bu gıbı durumlarda gır herhangı bır bahıs sıtesıne sec 1.7 den 3 banko dıger oranları da aynen maclardan sec kac tuttugunu görursunuz
-
bu kupona sistem 2 oyananmanın maantığı nedir? kupon bedelini ikiye katlamışsın hiç yoktan -
Bir yanlışlık yok. Hesap doğru 320 TL civarı vermesi gerekir. -
Garip ya siteden 3 banko 5 maç seçiyorm 1 ini yatırıp 7 sini tutturuyorum ama 846 diyor yinede :/ bi gariplik var ya ben yanlış hesaplıyorm yada program bozuk -
Yanlış hesaplıyorsun. Maksimum 969 TL veren sistem kuponunun 1 maç yatınca 846 vermesi imkansız. Şu şekilde hesaplayacaksın biraz uzun sürer.
A B C maçları bankoların olsun onlar her kuponda olacak.
(A x B x C) x D x E
(A x B x C) x D x F
(A x B x C) x D x G...... Bu şekilde tutan 2 li kombinasyonların hepsini tek tek hesaplayacaksın. Sonra 3lülere geçeceksin
(A x B x C) x D x E x F
(A x B x C) x D x F x G....... sonra da 1 tane 4'lüyü hesaplayacaksın
(A x B x C) x D x E x F x G
Ve bu kuponların hepsini toplayacaksın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Herakles.
Garip ya siteden 3 banko 5 maç seçiyorm 1 ini yatırıp 7 sini tutturuyorum ama 846 diyor yinede :/ bi gariplik var ya ben yanlış hesaplıyorm yada program bozuk
yapman gereken basıtce su 3 mac banko ve 4 tane de dısardan yazdıgın oranlı mac yazacaksın o kadar,neden 5 mac secıyorsun kı zaten 1 ı yatmıs yanı secmen gereken mac sayısı 3+4 seklınde zaten sıstem 2-3-4 cıkıyor 3 sıstemı de secersen sonuc acık ve netiddia haklı
-
him anladım hayır geçen sefer sistem 0-1-2-3-4 geldiginde 970 tl almıştım 0-1 okadar etkilememesi lazım ama garipmiş neyse sağolun :D işi büyüteyim en iyisi bugün 10-11-12 deniycem -
334,58 verir iddaa sistem hesaplama programı sayesinde artık çok kolay reklam oldu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X