Şimdi Ara

ARKADAŞLAR LÜTFEN BİR FİKİR VERİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, şuanda ilk 10k ile alan bir devlet üniversitesinde Bilgisayar Mühendisliği 1. Sınıf okuyorum, KYK'da kalıyorum ve çok zorlanıyorum. Daha önce hiç ailemden uzakta kalmamıştım ve ailemi çok seviyorum, her gece onları özleyip ağlıyorum, çok yemek seçen birisiyim ve KYK yemeklerini hiç sevmedim, akşamları aç yatıyorum, 6 kişilik odada kaldığım için geceleri uyuyamıyorum, tek bir dolap'la yaşamaya çalışıyorum ve bu durum hayat kalitemi ve okuma hevesimi oldukça azaltıyor. Neredeyse hiç sosyal birisi değilim o yüzden arkadaş edinmekte ve eğlenmekte de zorlanıyorum. Derslerin gereksiz yere zorluğu da bana ‘Zaten üniversite yazılım için çok da önemli değil, internette her şey var, neden rahat mezun olabileceğim bir okulda okumayayım ki?’ sorusunu getiriyor.

Şuanda okulu dondurup 2. dönem ailemin yaşıdığı Bursa'da Uludağ Üni Bilgisayar Mühendisliği'ne MYP ile yatay geçiş yapma hakkım var ancak çok kararsızım, sonuçta verdiğim bu kadar geleceğimi şekillendiricek. Bu iki okul arasındaki fark internetten kapatabileceğim bir fark mı? Sonuçta daha rahat okuyacağım ve istediğim zaman internetten istediğim şeyi daha hızlıca öğrenebileceğim.

Sizlerin de fikrini almak istedim sizler ne dersiniz?

Dip not: Eve çıkmak vs. de istemiyorum, aile evinde okumak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whywouldntp -- 3 Ekim 2023; 17:11:4 >

• Şuan hangi okulda okuyorsun
    Eğer özellerde burslu okuyorsan Uludağ o okuduğun özelden daha iyidir muhtemelen
    Eğer ege falansa bence devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devlet okulu, siralamasi EGE'den daha iyi, tam soylemek istemiyorum belli olsun istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whywouldntp -- 3 Ekim 2023; 16:17:34 >
  • Babuş kendini zorlaman lazım yani ailen her zaman yanında olmayacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • upotemi kullanıcısına yanıt

evet her zaman yanımda olmucak fakat KYK'da yaşam çok zor benim için. İleride rahat bir evde uzaklaştıktan sonra bi problemim yok ki

• Bence kendine biraz zaman tanı, daha sadece 2 gün oldu. İlk 1 2 gün benim için de zor geçmişti ama sonrasında zamanla alıştım, sabret biraz olmazsa zaten geçersin şu an böyle bi karar için çok erken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 3 Ekim 2023; 16:21:26 >
  • Hocam KYK için naçizane tavsiyem Bauhaus'tan profesyonel muffling kulaklık almanız. Ses kesiciliği gayet iyi. Işıktan rahatsız oluyorsanız göz bandı kullanabilirsiniz. Yemeklere gelince, pek çok üniversite akşam yemeği olarak 2. Yemek veriyor illaki KYK'da yemeyeceğim derseniz.

Şehir değiştirme mevzusuna gelince bence şimdiden bir hafta sonu için ve ileri bir tarih için bile olsa ailenizin yanına götürecek bir bilet alın. Ne zaman gideceğiniz belirli olsun. Zaten ya marmara ya gtü ya da iyte'desinizdir. Hepsi de Bursa'ya yakın. Ve mümkünse bunu sık sık yapın. Ailenizden tam kopmuş hissetmezsiniz böylelikle. Ben alışabileceğinizi düşünüyorum, nihayetinde herkes alışıyor. Eğer alışamazsanız da zamanı gelince de hala isterseniz yatay geçiş'e başvurursunuz. Eğitim kalitesi farkı olur mu yorum yapamam bölüm farklı olduğu için. İyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OddNegotiator -- 3 Ekim 2023; 16:23:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OddNegotiator O kullanıcısına yanıt

okulun yemeklerini de sevmiyorum böyle de bi problemim var maalesef. bölüm aynı hocam, yazmayı unutmuşum

• Yok, benim bölüm tıp. Mühendislikte fark eder mi emin olamadığım için öyle yazdım. Bilgim yok yani

• whywouldntp W kullanıcısına yanıt

Eğer maddi durum çok sıkıntılı değilse ev yemekleri yapan bir yerle anlaşabilirsiniz hocam

• Hocam bence aile yanına uludağa geçin sonuçta rahatlık en önemlisi

• Çyls Ç kullanıcısına yanıt

hocam oyle bi yazmissiniz ki troll galiba :/

• Kyk degiştirmeye çalışın belki daha az kişi olan daha iyi bir yer vardır.yoksa da alışmaya çalışın gtü bırakıp uludağa gidilmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.