Şimdi Ara

ARKADAŞLAR LÜTFEN AZICIK DİKKATLİ DÜŞÜNELİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Akıl var mantık var 2020 de lti yoktu, modern fizik yoktu, bitki biyolojisi yoktu ve üstüne üslük kolay yaptılar sınavı o yüzden o sene öyle bir yığılma oldu. Bu sene ki kolaylık dikkatli bakarsanız hiç de 2020 gibi değil (evet kolaydı ama o kadar değil), bir çok insan zaten konuları eksik olarak girdiler sınava o yüzden 2020 gibi gelmesinin imkanı yok. 2020-2019 arası gelir büyük ihtimalle ama 2020 den daha fazla yığılma olmasına imkan yok. Yanılıyorsam sonuçlardan sonra buraya özür dileyeceğim (ölmezsem)

• BUNU DİYORUM SABAHTAN BERİ

• Tam 2019 ve 2020 arasında geleceğine eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum hocam ancak şunu da unutmayın 2019 yılındaki sınavın aynı zorluk derecesini bugün ösym yapmış olsaydı emin olun 2019 yılındaki sıralamalardan daha kötü gelirdi bunun da altını çizmekte fayda var. Her geçen sene farkındalık artıyor dijital platformlara erişimin kolaylaşması ve yaygınlaşmasından ötürü ve bu platformlardaki hocaların sınava yönelik bilgilerinin yeterli seviyede olmasından kaynaklı başarıda artışlar var benim tahminim sıralamalar 2019-2020 arasında gelecek 2020'ye daha yakın olacaktır.

Ayrıca TYT 2020 2022'ye göre daha zordu iki sınavı kıyaslamakta bir sakınca bulmuyorum çünkü 165 dakika üzerine yapılmış sınavlar. net bir şekilde söyleyebilirim ki 2020 TYT 2022 TYT'den daha zordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sm1leee -- 19 Haziran 2022; 16:47:54 >
  • 2019-2020 arası gibi gelir bence.

tyt türkçe ve ayt fen belirleyici oldu sanırım sayısal adına

• Önemli olan sınavın yapılabilirliği. Ve matematiği herkes yapmış gibi duruyor.

• sm1leee kullanıcısına yanıt
    Farkındalığın artması felan hikaye.Geçen senede öyle dendi herkes döküldü sınavda.Bu senede 2004lüler LGS nesli cart curt dendi yine birşey farketmiyecek.Ondan alakasız eşit ağırlıkta yığılma olacak ve sıralamalar 2020 deki gibi sıkışabilir.2020 kadar olmaz.Yalnız 2020 ve 2019 arası da olmayabilir.2020 ye yakın olur muhtemel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben ise 2019-2020 arasında geleceğini tam ortasında olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlar her sınav 2021den kolay olacaktı bunu unutmayalım. Ama kalkıp da bu sınav 2020den çok daha kolay derseniz millet oturgasıyla güler. Yığılmanın üzerinde kalınacak netleri yapan birisi için bence 2019dan çok da farklı gelmeyecektir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2019-2020 arası gelir 2020 ye daha yakın olur sıralamalar

• criticalAcclaim kullanıcısına yanıt

katılıyorum hocam

• kıdemlimezun kullanıcısına yanıt

umarım 2019 a yakın olur ama sizin dediğiniz gibi olucak muhtemelen. fakat çok bir şey fark etmez herhalde

• doyourenouncesatan kullanıcısına yanıt

geçen sene sınav çok zordu hocam kimse beklemezdi

• özür dilerim arkadaşlar

• Özür dilemeye ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum hocam. Herkes bir tahmin yapıyor ve sonuç olarak biri tutuyor.
    Sizin dediğiniz de gerçekleşebilirdi, olmadı. (Ben de sizin gibi düşünüyordum)

Sağlık olsun.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.