Şimdi Ara

Arkadaşlar Kullananlar varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kullananlar varmı ? cla hakkında biraz yan etki verim uykusuzluk sorunu var biraz l-carnitine yeni geldi kullanan oldumu bu l-carnitine i ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.mmt -- 15 Nisan 2014; 14:43:25 >

• by.mmt kullanıcısına yanıt
    o lcarnitin miktarı öldürür adamı.çok fazla.ayrıca yağı keisn yakar diyemeyiz.cla ürünün etkili olabilir.ancak ikisi birden ters etki yapar diye düşünüyorum.
  • montevo kullanıcısına yanıt
    15ml bir kapak hocam bugun 30 dk kosu bandı 10 dk bisiklet biraz agırlık calıstım antreman bitti vede kalp ritmim iyidi oyle pek bi şey yok daha fazla terletio bu gercek 170 175 falandı kalp ritmim iyidi yani. kullandım bugun l-carnitini zaten hap hep kullanıyorum 2 haftadır

hocam ters etki derken spordan 3 saat once ictim cla 1 tane yemek den 1 saat once yemek yedim sonra spor a gitmeden 10 dk once caktım l-carnitine i de 1 saat dan biraz fazla calıstım sonra eve gelince 30 dk sonra bi tane daha caktım cla simdi az sonra yemek yicem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.mmt -- 15 Nisan 2014; 17:42:06 >
    bana çok geldi kullanımın.ayrıca laktat çalışmasını da öneririm.çalışma sıraısnda bol su içmeyi unutma http://www.kasvekuvvet.com/zayiflamanin-gelecegi-laktat-calismasi.html
    ben bunları yapabilirsem hele barfiks spor u bırakırım zaten 12 kere yaparsam hocam :D
    içiyim zayıflayım modunda mısın?
    hocam acıkcası 20 kilo fazlalık var iciyim zayıflama modunda degilim ama barfiks cok zor vede bazı heraketler cok zor benım ıcın asagı yukarı 20 25 gundur gidiyorum ve bırakmayı dusunmuyorum bu dediginiz programı anca 3 4 ay sonra uygulamaya başlayabilirim. o icin dedim icim zayıflıyayım diye bişey yok hocam bunu cok iyi anladım gayret etmeden hic bişey olmaz nekadarda yemesen söyle bişy hocam kafama takıldı nasıl cok geldi size l-carnitine ne gibi yan etki yapabilir bende zaten 1 corba kasıgı ıcıyorum 31 kullanımlık 15mlx31 473ml tşkler yorumlarınız icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.mmt -- 15 Nisan 2014; 18:01:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    2 kere kullandım ve 2. kullanımım da böbreklerime sıkıntıo verdi.bend ebıraktım.bi enerji artışı oluyo ancak içeirisndeki kafeine vücut alıştığı için her sefeirnde daha fazlasını alman gerekiyor.ancak bıraktığında bi sıkıntı vermiyor.öte yandan arkadaşım sadece koşarak diyet bile yapmadan,ekmeği kesti sadece, 16 kilo verdi 3 aylık dönemde.çok fazla kardiyo yapıyodu bacağında sıkıntı çıktı şimdi.youtubede death by dumbells progrmaını bi izle.barfiks için sie sana 3 ay boyunca dambel row ve barbel row ağırlıklı çalışmanı tavsiye ederim.daha sonra barfi,kse asıl ve kendini çek.eğer lat pulldown yapabileceğin bi sistem varsa oda çok etkili.hareketli olmayan isanların sıkıntısı bu.haliyle vücut az gelkişiyo ergenlikte.bacak çalışmayı ihmal etme.seni koşmaktan dha çok yorar.
    böbreklere nasıl bi sıkıntı verdi hocam agrı falanmı ? simdi tırsmadım degil :)
    sızlama oluyordu.
  • Antreman öncesi alınan 1.1 gr l carninite fazla değil az bile hocam.O kadar l carnitine adamı öldürür cla ile de ters etki yapar demiş arkadaş.Alakası yok.Asıl birlikte Cla+ l carnitine kombinesiyle sağlam kardiyo yaparsan etkisini görürsün. Zero shot lar da 3000mg l carnitine var 2 porsiyon şeklinde içiliyor yani 1500mg tek porsiyonu. Ben cla olarak muschletech in premium cla sını kullanıyorum.Bir yan etki oluşturmadı bende, diğer markaları bilemem muscletech biraz daha pahalı ama marka olarak güvendiğim için aldım..
  • [Caty] kullanıcısına yanıt
    sabah kalktıgım gıbı direk cla iciyorum sonra 1 saat sonra falan yemek yıyorum yemegi yedikden sonra 1 2 saat sonra spor a gidiyorum gitmeden hemen 10 15 dk once 15ml l-carnitine cakıyorum acaba dıyorum kalktıgım gibi bi cla bi l-carnitine icsemmi yutsammı nasıl fikir ? hocam 2 kere yazılmıs gunde die
  • Hala karnitin ve claya para veriliyor saka gibi :(.

Bitince bunlar alma daha dostum.
    İstah bastirici bir seyler istiyorsan zencefilr yonel su alimini arttir.
    Cla yerine gunde 3-4 bardak yesil cay.
    Karnitin yerine soguk su ile 2 yemek kasigi kahveyi karistir ic antrenmandan 15dk once felan.
    İyi bir beslenme gunde 30 dklik cardio yeter artar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin içimin doğru hocam. Sabah l carnitine içmene gerek yok.Carnitine i antremandan önce içmelisin.
  • [Caty] kullanıcısına yanıt
    kullanım klavuzunda 2 kere yazılmıs gunde die l-carnitinde ondan dedim sabah icsemmi acaba diye peki sizin dediginiz gibi yaparım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.