Arkadaşlar, öncelikle hepinize iyi günler. 1 haftadır kulağımda basınç tarzı bir şey vardı. Yani sanki kulağımdan bir sıvı çıkacakmış gibi garip bir şey. Sorun sağ kulağımda, bazen çok hafif ağrı giriyor ve sağ kulağımda dolgunluk hissi var. Yani o kulakla yani sağ kulağımla çok az duyuyorum. Neyse 1 hafta böyle idare ettim, amaaan ne olucak geçer 2 güne dedim. Sonra baktım olacak gibi değil, aileme söyledim, benim babam herbalist (ilaç bilimcisi) olduğu için ve daha çok bitkilerle uğraştığı için yatmadan önce kulağıma soğan suyu damlattı. Yarım saat kıvarıp durdum, anca uykuya daldım. Sorum şu arkadaşlar hiç başına böyle bir şey gelen varmı ? Her attığım adım kulağıma danng !! diye yüksek sesle geliyor. Kötü birşey ? Doktora gitmekten aşırı korkum var. Daha doğrusu fobi sizce ne yapmalıyım ? Şimdiden çok teşekkürler.
Sağlık bölümünüz rezalet forum donanım haber! 1 hafta oldu hala cevap gelmedi!
mesajı özelden attım geçmiş olsun
Doktora gittim. Doktor kulağımda oldukça birikmiş kir olduğunu ve orta kulak iltihabı olduğumu söyledi. Agumentin ve kulak damlası yazdı gönderdi. Sonra babama söyledim. Babam baştan niye gittinki doktora dedi. Şaşırıp kaldım. Babam bana çok güzel kokan bir kulak damlası verdi. Birde zerdeçallı bitkisel çay içirdi. Çünkü agumentin filan işe yaramıyordu. Ondan sonra falan fistan 3 güne iyileştim. Ve arkadaşlar gerçekten çok iyi hissediyorum. Yardım eden arkadaşlara çok teşekkürler.