Arkadaşlar askere gidicem Hasdal'a ancak nasıl gideceğimi bilmiyorum.Alibeyköy civarındaymış sanırım.Teslim olacağım yer aşağıdaki gibi.Nasıl giderim acaba otobüsle veya kendi arabamlamı gitsem hangisi daha rahat olur?
3'üncü Kor.(HRF) Mu. A. Tasmus Tb. 2'nci Tasmus Bl. K.lığı - HASDAL İSTANBUL
Bunlar kemerburgaz göktürk ve hasdal otobüsleri Hasdal durağından geçiyorlar(çok nadir kemerburgaz tarafına giderken hasdal durağının karşısında askeri bir birim gördüm önünde tank vardı hatta senelerdir var üçüklüğümden beri dikkatimi çekmiştir burası diye tahmin ediyorum)
Aşağıdaki 48 ve 48 b nolu hatları bir süre kullandım ancak hasdaldan önce iniyordum bu yüzden çok net konuşamıyorum 48 nolu otobüse mecidiyeköyden binebilirsin(bu otobüs mecidiyeköyde durağında bekler saati gelince kalkar) metrobüs mecidiyeköy durağında inip iett hareket amirliklerine sorarsanız gösterirler,binmeden önce şoföre sorarsınız yeri biliyorsa haber verir,şoföre yakın oturursunuz büyük ihtimal orasıdır yada bu hattın geçtiği güzergahtadır.
48B şişli cevahirin önünden geçer ama çok sık geçen bir hat değildir,ayrıca 48 gibi sabit bir durakta bekleyip kalkmaz ring hatdır durakta iken görürseniz binersiniz çok nadir geçtiği için bu hattı kafanızdan silebilirsiniz. :)
48A nolu otobüs topkapı metrobüs durağına yakın bir yerde beklediği durak var(metrobüs durağı topkapı yada edirnekapı olabilir tam emin değilim)ordan kalkıp gidiyor kemerburgaz tarafına,bu hattı fazla kullanmadığım için net birşey söyleyemiyeceğim.
Sizin gideceğiniz yer benim tarif ettiğim yermidir tam emin değilim ama tarif ettiğim bölgenin yakınlarında olduğundan eminim, hem konuyu yukarı taşımak hemde alternatif oluşturmak sizin adınıza yararlı olabilir