Şimdi Ara

arkadaşlar işlemci yardım önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistemim intel p4 3.0ghz işlemci msı ms7255 p4m890 anakrt hd 5570 sapphire ddr3 1gb e.kartı 1.5 gb ram 17inç monitör lcd deil 350w codegen psu arkadaşlar bilgisayarda crysis vb oyunları açtığında ses artıyor bu
    sesin işlemciden geldiğini saptadım sizce ne yapmalıyım stok an sanırım üzerindeki fanlar hakkında bir bilgim yok sizce ne yapmalıyım sanırım işlemcinin üzerine fan almam ve macun almam gerek yardımlarınız şimdiden tşkler...

• Crysis v.b. oyunlar, işlemci ekran kartı gibi bileşenlerinize yüklenirler ve bunun neticesinde oluşan ısıyı tolere etmeye çalışan fanlar yüksek devirde dönmeye ve ses yapmaya başlarlar. Sesin sadece işlemci fanında geldiğine eminseniz ileriye dönük olması açısından 775 pinden 1155 pine kadar destekleyen soğutuculardan alabilirsiniz.

Örnek olarak

http://www.bimeks.com.tr/urun/111915/xigmatek-balder-sd1283-cpu-sogutucu.aspx

Daha ucuza bulacağınız soğutma çözümleride olacaktır.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• arkadaşlar sanırım ısı sonrunu war bendede wardı kapanıyordu pc benimki masaüstü anındaki kapağı çıkarttım ve ısınma gitii eğer seninki laptop sa soğutucu alabilirsin
  • PSU dan geliyordur benimde aynı şekilde powerdan ses geliyor sanki birşey sürtünme sesi gibi, ve aşırı ısınıyor psu çünkü 230watt ve ben çok yükleniyorum, fanından değil içeriden bir parçasından geliyor üstelik ses.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.