Şimdi Ara

Arkadaşlar içeriye bir yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en uygun yerin burası olacağını düşündüğüm için konumu buraya açtım.
    benim yapmak istediğim kısayol bir hotkey oluşturmak. klavye olarak logitech g103 var kısayol atabilmem için çok uygun.
    Fakat benim istediğim birazcık .bat yazmaya giriyor sanırım.
    Kulaklığım takılı iken otomatik kulaklığa geçmiyor , logitech g930 var. ses denetleyicisine girip varsayılan yapmak gerekiyor.
    Her seferinde bunu yapmak cidden büyük bir eziyet.
    o yüzden 1 tuş atayıp örneğin G3 tuşuna basınca kulaklık G4 e basınca hoporlör e geçme gibi hotkey istiyorum bunu nasıl yapabilirim bir yardım.

• "Easy Macro Recorder Full 4.9"
    "Macro Expert Enterprise Full 3.5.1 Build 4477"

Bu isimlerle arayın indirip, deneyin. Umarım işinize yarar. Yapmak istediğiniz eylemin adı "makro" dur. Benzer programlar da bulabilirsiniz.
  • Hocam fakat bu easy macro yu recorder i yaptım fakat arka planda çalışmıyor , hani kısayol değil sadece mouse takip edip tıklama yapıyor. oyunda iken basınca mesela işlemiyor masaüstünde sadece gidip teker teker açıyor 2 saat izliyorum
  • Programları hiç kullanmadım. Oyunlarda falan kullandıklarını biliyorum sadece. Belki bilen birileri yazar..
    Aklıma gelmişken ekleyeyim:
    Bir de bunu deneyin.
    http://www.gezginler.net/indir/autohotkey.html
  • sonunda reddit de buldum hocam ya soundswitch diye bir program var , dediğim şey için. sagolasın yardımların için yinede.
    burada ufak bir yardım konusu oluşsun,benim dediğim program kaldırılır falan , biri arar ederse ilerde
    google da '' Hotkey for playback devices? Is there a way I can bounce between my wireless headphones and my desktop speakers? ''
    Gibi şu tarz aratırlarsa çok çabuk bulabilirler.
  • Çözüme ulaşman ve de buraya yazman güzel oldu.
    İyi çalışmalar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.