Şimdi Ara

Arkadaşlar Hp Dv9580et recovery cdsi elinde olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Recovery cdsi oluşturmadan laptoptum çöktü.

Hp'nin sitesinden driverları indirip kurdum ama devamlı sorun çıkarıyor.Recovery oluşturan arkadaş varsa kargo ücretini ben ödeyeceğim.Detayları p.m.

den konuşuruz.

Yardımlar için teşekkürler.

I'm a long long way from home
    And this poor lonesome cowboy
    Has got a long long way to roam
    ________________________________________________DIZILERIM_________________________________________________
    Prison Break | Dexter | How I Met Your Mother | Spartacus Blood And Sand | The Big Bang Theory | House MD | The Walking Dead
  • Hp"le gorustum.Benden 50usd ve kdv gibi bir ucret istendi.Ayip ve rezalet birsey ben zaten laptopu alarak odedim bu parayi
  • arkadaşlar recovery cd snin içindeki windows lisanslı olup farklı farklı pc lere kurulamaz ancak şöyle birşey yapabilirsiniz eger d deki recovery kısmı gitmedi ise recovery cd sinden boot yaptırıp tekrar d deki recoveryi kullanıp ilk günkü haline döndürebilirsiniz ancak d deki recovery gitti ise çok zor bir durum
  • hocam recovery içindeki işletim sistemini öğrenin (home edition oluyor genellikle). daha sonra VLK (çoklu key kabul eden) bir işletim sistemi indirip (yada edinin bi işportacıdan) kurun daha sonra seri numara değiştirici programlarla laptopun altındaki seri numarasını girin sisteme. böylece işletim sistemini orjinal yapmış olursunuz. drriverlarıda tek tek indirirseniz alın size bakupped laptop
    Team Xtreem New Dark Edition 4GB (4x1) @973 MHz DDR2 Dual Kit Voltaj: 2.0v Timing 5-5-5-15 Def: 800 Mhz DRAM:FSB-16:12
    LG 226 WTQ 22' | ASUS P5Q PRO
    Samsung 320GB HD322HJ | MAXTOR 500 GB STM3500320AS | Seagate 160 GB ST3160815AS | WD 500 GB WD5000AAJ | WD 1,5 TB MyBook 1110
    Asus ENGTS250 512 MB | Cooler Master CM 690 | Cooler Master 460Watt PSU | Creative 5200 5+1 Ses Sistemi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.