Şimdi Ara

arkadaşlar hoparlormu? MİD-TİZ TAKIMMI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU KONU HAKKINDA HİÇ BİLGİM YOK ONUN İÇİN SORUYORUM Bİ ARAÇTA İİ BAS VE SESİ ALMAK İÇİN HOPARLORMU DAHA İİ OLUR YOKSA MİD-TİZ TAKIM MI? PIONEER TS-A6992 ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM ANCAK BU MİD-TİZ TAKIM KAFAMI KARIŞTIRDI BİRDE BU MİD-TİZ TAKIMLAR HER ARABAYA ÇAPI UYARMI??

• dostum arabanin model ne mid-tiz takimi çok yüksek bas seslerinde tizlerin dengelenmesini sağlar kisacasi net ses giden yolun baş artistleri ama bunlar için ayri bi anfi alaman gerekicek yada anfinin 4 yada 5, 6 kanallı olmasi gerekciek.

ayrica mid-tiz takimlari 13 ve 16 cm oalrak üretilio. arabanin model neydi???

saygilarimla.
  • şimdilik hyundai getz kışa doğru honda civic type-r almayı düşünüyorum şu anda elimde pioneer gm-x944i birde jameson usa 540 amfim var 1 adette pionner 306c woofer var bunlara uygun bir hoparlor yada mid -tiz yada hoparlor alıcam önce birini alayım sonra diğerini alıcam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan12532 -- 27 Ağustos 2007; 14:09:53 >
  • almişssin mid-tiz i hayirli olsun...
  • şunları yeni aldım sesi heralde yeter araç fordtaunus teyp dvd li bas 800 what kolonlar kapı 500what arka kolonlar 900 what anfi 1400what

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertermurat -- 27 Ağustos 2007; 21:59:53 >

• Wallaha dostum ne diim goldmaster hiç kullanamdim ama bi arkadaş teytpini almiş çok beğenmiş bu sitede ama güzel aletlere benzio peki taktirdin mi? ses nasil bunlari bise söylersen alicak arkadaş olursa en azindan ii yada kötü diye bi cevabimiz olur.
  • arkadaslar bende component takimlar icin kac zamandir forumda yazisiyorum arkadaslarla herkes complarin cok daha iyi ustun insan sesi agirlikli ve benim arabadaki basstan dolayi kabolan orta ses sorunun u cozecegini soyluyorlardi bugun gittim bi tesisatciya sordum nedir comp coaxiel hoparlorden farki diye adam dedi sadece kapilara takilan tizleri ayri hoparlor dedi durumu izah ettim yok abicim kapilara takiliyo sadece dedi bu forumdakilermi bilmiyo adam malinimi satmak istemi ne oluyo bu foruma size diyorum ustadlar saygilar sunuyor aciklayici cevaplarinizi componenet tavsiyesi adli topige bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.